/ / Gravide kvinner gitt seks retningslinjer ved CDC på grunn av Zika Virus Risk

Gravide kvinner ga seks retningslinjer ved CDC på grunn av Zika Virus Risk

gravid kvinne zika virus bekymringer

Tidligere denne uken, den første seksuelt overførtetilfelle av Zika-virus ble rapportert i USA og i dag utstedte sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) en advarsel: Gravide kvinner burde ikke ha sex - eller skal bruke kondomer hvis de gjør det - med menn som bor i eller har reist til områder med aktiv Zika overføring for resten av svangerskapet. CDC rådet også gravide kvinner til å diskutere sin kars potensielle eksponering mot viruset med legen.

Hvorfor retningslinjene? Zika-viruset kan være alvorlig farlig for gravide og deres babyer, da det kan føre til utvikling av mikrocefali, en tilstand som fører til at babyens hode og hjerne blir mindre enn normalt.

(I et annet notat er dette sekund kjønnsrelatert helselarm som CDC har sendt tilkvinner denne uken. På tirsdag utstedte organisasjonen en uttalelse som sier at kvinner som ikke er i fosterskader, ikke får freaky, på grunn av risikoen for fosteralkohols syndrom under uplanlagt graviditet.)

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

I noen land der Zika er aktiv, likerBrasil og El Salvador, har myndighetene til og med sagt til kvinner at de ikke blir gravid i de neste to årene, siden så mange babyer har blitt født med mikrocefali nylig. På grunn av dette krever De forente nasjoner at disse landene skal oppheve lover som begrenser tilgangen til prevensjon og abort.

Bunnlinjen: For de fleste er Zika-viruset ikke en trussel (faktisk blir noen mennesker som blir smittet ikke engang blitt syke). Men hvis du er gravid, er det viktig å være super trygg og bruke kondom.

Følg med på: