/ / Se på disse Densy-Bitsy Donuts som blir gjort, vil sette deg i en god trance

Å se på disse Densy-Bitsy Donuts som blir gjort, vil sette deg i en god trance

mini donuts

Husk hvordan du pleide å lage matmat for de utstoppa dyrene dine når du var barn? En kvinne gjør det IRL-og det er utover fantastisk.

YouTube-stjernen Mimine lager opplæringsprogrammer for mini mat (yessss!) i et Barbie-stort kjøkken. Hennes siste concoction: mini donuts som er omtrent en fjerdedel av størrelsen på miniatyrbildet ditt.

Hvordan gjør man disse teeny, små smultringer, degspørre? Meget nøye - og med mini ingredienser, natch. Minime bruker mini egg (lagt av en liten kylling?), En dusting av doughnut mix, og en dråpe vann, alle blandet sammen med en skje størrelsen på en tannpirk. Minime ruller deretter ut deigen og bruker et strå for å kutte doughnutformene. Deretter går de inn i en mini-friter og får alle slags yummy pålegg.

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

Til slutt legger hun hennes kreasjoner i en lommebok-størrelse dunneboks. Den. Er. Epic.

Mini donuts er ikke det eneste hun har gjort. Her er noen av våre Minime-faves:

Mini pizza!

Mini kake!

Mini stek kalkun !!!

Seriøst, hvordan gjør hun dette ?! Kjæresten har ganske super størrelse følgende, og det er lett å se hvorfor-hennes retter er ren magi.

H / t: Cosmopolitan.com

Følg med på: