/ / Det er et rekordostoverskudd i Amerika

Det er et rekordostoverskudd i Amerika

ostoverskudd

Si ost! Eller rettere, spise ost. Fordi det tilsynelatende er det en ekstra 1,19 milliarder pund (ikke en stikkontakt) av det som kjøler i frysere med fryselager rundt i USA, ifølge Wall Street Journal.

Bildet et felt av uber-effektive kyr? Overskuddet er litt mer politisk enn det. To somre siden, Russlands president, Vladimir Putin, forbød landbruksimport fra EU (E.U.) etter E.U. straffet Russland for å invadere Ukraina. Så, E.U. gikk andre steder for forretninger, og amerikanske ostimport har steget siden, siden WSJ rapporter. All tiden har amerikanske bønder utvidet sin egen produksjon til nært rekordnivå.

ostoverskudd

Så, hva kommer til å skje med all den osten? Vel, teoretisk sett kan mye av det bli spist. (Se vår guide til de sunneste ostene ovenfor!) Tross alt er dagens nivå av ostforbruk per innbygger i USA 64 prosent høyere enn for 40 år siden, med amerikanere som spiser gjennomsnittlig 36 pounds hver av de gule greiene per år . Men for å rydde lageret, ville hver person måtte spise ekstra tre pund i år. Å være at dette ikke er Frankrike (hvor folk spiser gjennomsnittlig 57 pounds av ost per år), tenker vi det er et langt skudd.

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

Den føderale regjeringen kunne gå inn for å fremme ostforbruk avutvikle melkebaserte menyelementer til hurtigmatskjeder og skole-lunsjprogrammer, som de har gjort tidligere. Men vi må vente og se hvordan det spiller ut. (Selv om McDonald plutselig starter en ny bacon grillet ost, har vi en øyenbryn hevet.)

Den gode nyheten er, i lys av de gamle leverings- og etterspørselsregler, faller osteprisene. Så vær så glad for en fin, kremaktig brie. Med litt cheddar på siden.

Følg med på: