/ / Alle er villige om kull-iskrem, men har det virkelig helsemessige fordeler?

Alle er villige om kull-iskrem, men har det virkelig helsemessige fordeler?

aktivert kull iskrem

Vi har sett noen galte (les: awesome) istrendenser i våre år. Avokado iskrem? Ja takk. Men den nyeste smaken som tar over våre Instagram-feeder, serverer noen kontroversielle helsepåstander.

Morgensterns fineste iskrem (et sted for enkaldt behandler i New York City) nylig debutert "Coconut Ash", en kokosnøtt-flavored, jet-black concoction laget med forkullede og bearbeidede rester av kokosnøttskjell. Kjempegod?

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

</ P>

#chocolate #coconutash #icecream det vil la leppene dine være svarte!

Et bilde lagt ut av Stephanie McCarthy (@notorious_smc) på

</ P>

I følge Mic, sier maestrosene bak denne magien atkokosnøtt aske er en form for aktivt kull, en trendy ingrediens som er populær i rensing. Hyped for sine potensielle avgiftningsegenskaper, hevder noen kullverk som et vannfilter for budet ditt.

Men er denne iskremet sunnere for deg enn det vanlige kullfrit utvalg? Ikke så mye, sier Keri Gans, R.D., forfatter av Den lille diettendringen. Iskrem er fortsatt iskrem. "Når det gjelder ernæringsmessige fordeler, er det ingen forskning som støtter noen av helsekravene for aktivt kull," sier Gans.

Welp, ingen iskrem rens for deg. Men i det minste vil den inky concoction gjøre for et kremaktig alternativ til din vanlige søte godbit i sommer. (Bare vær forsiktig: Det lar dine lepper svart.)

</ Seksjon>
Følg med på: