/ /? Den beste akne ansiktet vaskes, ifølge hudlærere

? Den beste akne ansiktet vaskes, ifølge hudlærere

Neutrogena Oljefri Akne Vask Rosa Grapefrukt Facial Cleanser

Neutrogena Oljefri Akne Vask Rosa Grapefrukt Facial Cleanser

Den rosa grapefruktrenseren er en besatt-overklassisk av en grunn. Den har varene: Det er salicylsyre basert på å behandle alt fra blackheads til breakouts, pluss C-vitamin for å balansere olje, spesielt i T-sonen. Hva mer er, gir den lyse sitrusduften en (noen ganger mye- trengs) økning om morgenen.

Kjøpe det: $ 9, walgreens.com

Biore Charcoal Acne Cleanser

Biore Charcoal Acne Cleanser

Salisylsyre kombinert med trekull slår segvei inn i porene for å rydde ut alt som olje- og hudceller gunk. Du vil glede deg over hvordan det har en fin, kald tingle som gjør at ansiktet ditt føles knirkende rent. Hvis du føler deg litt tørr etter, følg opp med en fin, ikke-komedogen fuktighetskrem.

Kjøpe det: $ 6, amazon.com

Lær alt du noen gang vil vite om voksen akne:

Neutrogena Rapid Clear Stædig Acne Cleanser

Neutrogena Rapid Clear Stædig Acne Cleanser

En 10% benzoylperoksidformel, denne gårtung plikt til å angripe pimple-forårsaker bakterier og kvitte seg med flekkene som nettopp har vunnet å ikke slutte ansiktet ditt. Fordi BP kan tørke, kan det være nyttig å ta en enkel tilgang til denne. Begynn med å bruke det en gang daglig og bygge opp som tolerert.

Kjøpe det: $ 8, amazon.com

(Fullfør hudpleie diett med denne dypt rensende, pore rensende leiremasken fra Women's Health Boutique.)

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

En annen BP renser, denne ringer inn i en moderat 4% styrke. Det er pakket inn i en kremaktig formulering, som gir ekstra fuktighet, slik at du er igjen med myk hud

</ Artikkel>
Følg med på:
2016-2017 sabrin97.org - Opphavsretten til teksten, bilder og videomateriale publisert på dette nettstedet tilhører deres rettmessige eiere.