/ / 10 matvarer som hører til hvert sunt kjøleskap

10 matvarer som hører til hvert sunt kjøleskap

Denne artikkelen ble skrevet av Leta Shy og repurposed med tillatelse fra POPSUGAR Fitness.

Hvis du vil spise sunnere og gå ned i vekt, kan et kjøleskapskjøp være akkurat det du trenger. Å holde disse matene på plass, vil hjelpe deg med å gjøre smarte valg når du er "trøtt, opptatt" eller "craving junk".

Nut Butters
Smør dem på helkornsrøtter, legg dem til smoothies, eller smør dem på epleskiver for en rask matbit som holder deg full.

Sitron
Klem sitron i vann eller te til jazz oppdrikk uten å legge til kalorier. Kan vi foreslå å holde en krukke på denne agurk, ingefær og sitronavgift i kjøleskapet for å holde seg hydrert og energisk.

Gresk yogurt
I stedet for å velge en høy kalori dessert,Ta tak i hjelp av gresk yoghurt toppet med frukt. Gresk yoghurt gjør også en sunn erstatning for rømme, smør eller noen av disse andre ingrediensene du har en erstatning for gresk yoghurt for.

egg
Å holde et par hårdkokte egg i kjøleskapet gjør at du har en sunn, proteinfylt frokost uten problemer.

Hummus
Den høyprotein dukkert er flott med veggies for en kalori snack, og du kan bruke den i stedet for salat dressing eller mayo. Kjøp et badekar, eller bli kreativ og lag dine egne smakfulle hummusoppskrifter.

Baby spinat
Baby spinat er en enkel måte å legge næringsstoffer til nesten ethvert måltid. Kast den på pizza, pasta, smørbrød, supper

Følg med på: