/ / 7 skjønnhetsprodukter for å holde deg kult når været er brennende

7 skjønnhetsprodukter for å holde deg kult når været er brennende

beste kjøleprodukter

Skinceuticals Phyto Corrective Gel

Når vi sier at dette produktet er avkjøling, mener vi egentlig det. Gelserumet kan redusere hudoverflatetemperaturen med opptil fire grader om 15 minutter. På kortere tid enn det tar å se på en episode av Oransje er den nye sort, du kan være kult som en agurk.

Kjøpe det: $ 62, skinceuticals.com

erno laszlo maske

Erno Laszlo Hydra-Therapy Memory Sleep Mask

Denne over natten masken gir umiddelbar friskhetog hudhydrering mens du tar noen Zzz-er. Judit Galambosi, ledende terapeut ved Erno Laszlo-instituttet, anbefaler å holde den i kjøleskapet for å få ekstra frostighet. Gelbaserte produkter som denne, som også har fuktighetsgivende ingredienser som stikkpære og brune alger, er spesielt forfriskende, sier hun.

Kjøpe det: $ 90, ernolaszlo.com

beste kjøleprodukter

Avene termisk vårvann

Termiske vannsprayer kan trøste huden din somdager blir varmere, sier Julia Tzu, M.D., grunnlegger og medisinsk direktør for Wall Street Dermatology. Denne fra Avene er lett bærbar, så stash den i vesken din for å spritz ansiktet ditt etter en svett utendørs trening eller å oppdatere etter en lang dag med reise.

Kjøpe det: $ 19, aveneusa.com

beste kjøleprodukter

Melk Smink Kjøling Vann

Kan ikke gjøre det til stranden? Denne beroligende sjøvann gelestokken er bare billetten. Produktet, som er vegansk og grusom, inneholder også koffein for å revitalisere huden din. Du vil se ut som om du kom tilbake fra en strandferie.

Kjøpe det: $ 24, sephora.com

beste kjøleprodukter

Shaveworks The Cool Fix

Ingroede hår er en vanlig vei i løpet av sundressårstid. (Oljen bygger opp på huden, noe som gjør det vanskeligere å barbere, forklarer Anthony Sosnick, grunnlegger av Anthony Brands.) Denne gelkremmen bekjemper de knuste støtene vi alle har opplevd uten de stikkende følelsene du finner i mange etterbehandlingsprodukter .

Kjøpe det: $ 26, sephora.com

beste kjøleprodukter

Korres After Sun Greek Yoghurt Cooling Gel

Dette produktet, et must for en strandhelg, er kjentfor å levere lettelse hvis huden din føles rå eller varm til berøring. I tillegg til å eliminere varme eller stikkende følelser du kanskje har, hydrerer yoghurt i formelen huden, noe som betyr at beroligende effekter vil vare lenge etter at du har brukt.

Kjøpe det: $ 26, sephora.com

beste kjøleprodukter

La Roche Posay Anthelios 30 Kjølevann solkrem

Denne solkremet glir lett på uten å væreklebrig eller fettete. Når det er på tide å legge igjen, vil du være glad du plukket opp denne flasken, siden formelen er like forfriskende som et sprut av vann til ansiktet. Tzu anbefaler å velge en solkrem som har minst SPF 30 og gir UVA og UVB beskyttelse. Bruk den daglig i sommermånedene.

Kjøpe det: $ 36, laroche-posay.us

Følg med på: