/ / 5 Delicious, Healthy Greens Du bør spise som ikke er Kale

5 Delicious, Healthy Greens Du bør spise som ikke er Kale

Kale har nådd kjendisstatus i verden av grønne grønnsaker, men ikke avskjed disse slektninger, som er fullpakket med beautifying og god-for-du næringsstoffer.

Collard Greens
Etterkommere av villkål, collards er en del av brassica familien (aka cruciferous familie), som brokkoli, brusselspirer, blomkål og kale.
De gode fordelene: Som alle brassica veggies, er collards lastetmed svovelholdige næringsstoffer (kalt glukosinolater), som har stellære anti-kreftegenskaper og fungerer som kraftige antiinflammatorier ned til det genetiske nivået. De er også pakket med vitamin K (som regulerer immunresponsen) og omega-3s (et sunt fett knyttet til sterkere hjerter, bedre hjerner og lysere stemninger). I tillegg er collard greens vert for massevis av antioksidant vitaminer og mineraler, ( inkludert A, C og E og mangan), samt potente phytonutrient antioksidanter for å beskytte mot oksidativ skade på celler og hud.
Hvordan spise dem: Før koking, kutt kollene inn?"biter og la stå i fem minutter for å aktivere enzymer og fordelaktige glukosinolatforbindelser. Derefter kan du dampe, saute eller sakte koker dem i en suppe eller gryte til øm. For å bruke collard som en glutenfri tortilla-wrap, damp dampene lett , drikk deretter med olivenolje og en klype sjøsalt før du fyller og ruller. Du kan til og med bruke collards i stedet for å bake for å lage ovnbakte chips. Vask, tørk godt og kutt i stykker, drikk deretter med olivenolje og en klype av havsalt, spred i et enkelt lag på et kakeblad og bake ved 350 ° F i 7 til 10 minutter til sprø.

Løvetann
Det er ikke bare en gressplen

</ Artikkel>
Følg med på:
2016-2017 sabrin97.org - Opphavsretten til teksten, bilder og videomateriale publisert på dette nettstedet tilhører deres rettmessige eiere.