/ / 3 enkle måter å kutte tilbake på behandlede matvarer

3 enkle måter å kutte på behandlede matvarer

Du vet nå at det er i din beste interesseå kutte altfor bearbeidede matvarer fra kostholdet ditt og "spis rent." Tross alt inneholder emballerte matvarer ofte tonnevis av rare ingredienser som kroppen din ikke trenger. Men som med alle diettendringer, er det å si at det er lettere sagt enn ferdig med å spise rent. Så vi hevdet Keri Gans, R.D., forfatter av The Small Change Diet, for å hjelpe deg med å komme i gang. Her avslører hun tre enkle swaps du kan gjøre hele dagen for å hjelpe deg med å kutte drittet og laste opp på friske ting.

Spis dette: DIY Trail Mix
Ikke det: Pakket Granola Barer

Ja, klare barer synes relativt sunne,for ikke å nevne praktisk. Men de fleste er fylt med sukker og andre merkelige ingredienser. For å unngå stresset med å finne de som ikke blir behandlet, lage din egen sti-blanding: Bruk ferske rå mandler, luftpoppede popcorn, rosiner og tørket tranebær. Så enkelt, men likevel så tilfredsstillende.

MER: 9 Skilt du er obsesset med ren mat

Spis dette: En grillet kyllingssmørbrød
Ikke det: En Tyrkia Sandwich

Selvfølgelig magert hvitt kjøtt er en god lunsjalternativ. Men hvis du stable din sandwich med kalkunskiver fra deligangen, er du i utgangspunktet å spise en haug av natrium mellom to brødstykker (som også inneholder mye natrium). Det bedre alternativet: Grill din egen kylling, eller bestil en grillet kyllingesandwich fra din lunsjplass. På den måten vil du vite at kjøttet er friskt, ikke har blitt pakket og pakket med hvem vet hva.

MER: Mindful Eating: Rengjør (opp) platen din

Spis dette: Alminnelig ris Pilaf og Couscous
Ikke det: Pre-Seasoned Boxes

Jo, de ferdigpakket esker med couscous virker sunne

Følg med på: