/ / Hvordan gresk er din "greske" yoghurt?

Hvordan gresk er din "greske" yoghurt?

Sannheten bak den greske yoghurt mani

Alle kommer til å gaga for de greske greiene: Gresk yoghurt er ernæringsmessig overlegen har bidratt til å heve melkefatet til superfood status i USA, med mer enn dobling i løpet av de siste fem årene, ifølge Euromonitor International.

Men fordi det ikke er noen regjeringsregler forslapper "greske" på en matvare etikett, dukker opp beskrivelsen gjennom hele meiselgangen og utover, maskerende produkter som ikke er så sunne, tross alt. For å hjelpe til med å skille gresken fra, vel, ikke-så-gresk, lær hvordan du spenner ut imposters.

Gresk Yoghurt vs Regular Yoghurt Så hva gjør gresk yoghurt så spesiell? "Forskjellen mellom gresk yoghurt og vanlig yoghurt er at de strekker seg fra vasselen, [den vannfulle delen av melk som forblir når melk er curdled], noe som gjør den veldig tykk og kremaktig, sier Karen Roth, klinisk ernæringsfysiolog og grunnlegger av Karen Roth Ernæring i Los Angeles. "Og fordi de" fjerner mysen, er det mindre sukker, færre karbohydrater, og mye mer protein sammenlignet med vanlig yoghurt. "

Faktisk en typisk 6-ounce servering av greskyoghurt pakker så mye protein som 3 gram magert kjøtt, noe som gjør det til en superstar-snack for et sunt tilbud. Protein hjelper ikke bare med å bygge lean muskel og holder deg full, men en nylig studie i Journal of the American Medical Association fant at en diett høy i magert protein kan være overlegen til et høyt fett eller høyt karbo diett når det gjelder å avverge vektøkning og hjertesykdom.

Men siden bruken av begrepet "gresk" er uregulert,og fordi spenningsprosessen kan kreve kostbart utstyr, pumper noen yoghurtmerker ut "greske" yoghurt som ikke har blitt gjort på den tradisjonelle måten. I stedet legges fortynningsmidler som maisstivelse og melkeproteinkonsentrat for å etterligne den rike tekstur av Juryen er fortsatt ute om hvorvidt disse tilsetningene gir et ernæringsmessig dårligere produkt, men de forstyrrer absolutt enkelheten i tradisjonell anstrengt yoghurt. Uansett er det måter å avgjøre om produkter merket "gresk" er ekte gresk:

1. Les ingrediensene. "Det beste for folk å gjøre når du handler for gresk yoghurt er å se på produktens ingrediensliste, sier Roth." Det skal bare inneholde melk og leve aktive kulturer. "

2. Fjern av hyllen. Yoghurtfirmaer er ikke de eneste imposters som prøverfor å stjele superfood s spotlight. Andre matprodusenter har hoppet på den greske bandwagon ved å avdekke pakkede matvarer som korn- og granola barer som hevder å inneholde gresk yoghurt. Men Roth advarer om at disse typer snacks kanskje bare er søppelmat i forkledning. "De don

Følg med på: