/ / 8 Hårfeil du sannsynligvis gjør før en stor begivenhet, ifølge stilister

8 hårfeil du sannsynligvis gjør før en stor begivenhet, ifølge stilister

bryllupshendelse hårfeil dårlig hårklipp

Bytte farge en uke før bryllupet dittdate, går for smør en uke før BFFs bachelorette, eller hakker håret ditt for å prøve noe nytt pre-party er alltid stort nei-nei, sier Brenna Clauson, en stylist og brudeekspert på Green Tangerine Salon & Spa i Boston. Det er delvis fordi du vil føle deg komfortabel og trygg på en stor begivenhet. Og hvis du hater en stil, eller er ikke helt vant til det, så kommer det til å bli motsatte av hva som skjer.

En bedre innsats? Hvis du "gifter deg", for eksempel, bestemmer hårets lengde og stil for bryllupsdagen tre til seks måneder ut, sier hun. "Finn en stylist for håret ditt så snart du finner din kjole. På den måten kan du jobbe med stylisten for å skape et blikk som fungerer med håret ditt, ansiktsform, kjole og tema. "

Noen få måneder tillater også hår stylisten å få håret til optimal form, farge og tilstand for å se fabelaktig ut i det du har planlagt, notater hun.

bryllupshendelse hårfeil ingen salong

Tror du at du har spist hjemme-blowout? "Sjansene er at du ikke syr din egen kjole, så det samme gjelder håret ditt," Phillipe Depeyrot, eier av Salon Bisoux i Washington DC. Det er derfor han er en stor forutsetning for en tur til salongen, uansett arrangementet .

"Det er så mange salonger som tilbyr a-la-carte-tjenester som det ikke trenger å være dyrt. Du kan få en blowout for en hendelse og ha flott hår for resten av uken. "

bryllupshendelse hårfeil ingen fotografi

Depeyrot foreslår at du bringer hele antrekket med deg til salongen

</ Artikkel>
Følg med på:
2016-2017 sabrin97.org - Opphavsretten til teksten, bilder og videomateriale publisert på dette nettstedet tilhører deres rettmessige eiere.