/ / Få en frisyre? Spør deg selv disse 7 spørsmålene først

Få en frisyre? Spør deg selv disse 7 spørsmålene først

haircut styling spørsmål å spørre

Det er ingen hemmelighet at du kan endre håret dittskummelt AF. På den ene siden kan du ende opp med å se ut som ditt beste selv; På den annen side kan ting gå galt feil, og du må kanskje tilbringe uker i gjemmer mens du venter på ting å vokse ut.

Men hårendringer bør ikke være såangst-vekkende. Derfor er det smart å finne ut nøyaktig hva du vil (og hvorfor du vil ha det) før du bestiller en avtale. Vi spurte topp stylister for å ta de største spørsmålene du burde spørre deg selv før du selv satte fot i en salong. Her er deres forslag:

FOR KUTTER:

1. Hvor ofte bærer jeg en hestehale?

Dette er et viktig spørsmål for folk som ervurderer å gå kortere, sier Steven DeCarlo, senior stylist på Mizu New York salong. Selvfølgelig hvis du går for kort, kan du skru deg over i updo-avdelingen. Snakk med stylisten din hvis du ikke er sikker på hvor kort du kan gå trygt.

Ikke klar til å kutte alt av? Ikke vær redd - her er fire måter du kan rocke hverdagens bunke:

2. Hvor mye tid er jeg villig til å bruke på håret mitt?

Bangs er en biggie for dette. "Når det kommer til smell, kan de og pleier å være mer vedlikehold," sier DeCarlo. "Det er noe jeg alltid sier før du kutter bunker på en kvinne." Er du villig til å komme inn for regelmessige bang trimmer? Og er du villig til å stilke ditt smekk hver morgen? Hvis ikke, er det sannsynligvis ikke "gjør for deg".

3. Er jeg klar til å riste opp ting?

Jet Rhys, en kjendis stylist i San Diego, sierhun spør alltid folk hvor lenge de har tenkt på en endring når de sier at de vil ha en transformasjon. "Hvis svaret er for den siste måneden eller lenger, vet jeg at hun er klar for et nytt utseende, sier Rhys. Hvis du bare bestemte dette på et innfall, kanskje gi det en uke eller to.

4. Ser utseendet jeg vil ha?

Du har sikkert hørt før du burde tabilder med deg, og stylister sier det er en veldig god idé - både for dem og at du skal sørge for at utseendet du vil, er en legitim ting. Din stylist bør se på bildene du har tatt med og være ærlig med om utseendet skal fungere for deg, sier Rhys. Hvis ikke, vil han eller hun vanligvis foreslå tweaks for å gjøre det riktig. (Kom deg i form og trives med Women's Health's All In 18 DVD!)

FOR FARGE

5. Når var jeg lykkeligest med hårfarge?

Det virker som et merkelig spørsmål, men FrankFriscioni, farge designer på Oon Arvelo Salon på Manhattan, sier det betyr noe. Hvis du vil gjenskape en farge du hadde da du var barn på stranden, forteller det en annen historie enn en du likte på en arbeidsreise i fjor. Betydning, du kan virkelig være på jakt etter en omsorgsfri, yngre farger - din stylist kan hjelpe deg med en nyanse som fungerer for deg nå.

6. Hva er hudtonen min i flertallet av året?

Hudtonen din kan endres, avhengig av tidspunktetav året, og om du bare gikk på ferie, sier Friscioni, og det kan gjøre en forskjell i hvor lenge du vil beholde en farge. For eksempel, hvis du pleier å være blek i flertallet av året, kan et bleket blondt utseende vaske deg ut.

7. Hvor skal jeg være om seks uker? Og seks uker etter det?

Hårfargeendringer er ingen vits, og Friscionipåpeker at de trenger vedlikehold for å dekke opp røttene og berøre fadingfarge. Hvis du planlegger å gjøre en stor forandring, og du vil beholde den se ny, sørg for at du ikke kommer ut av byen om en måned eller så.

Åpenbart er hårendringer en stor avtale, ogFriscioni sier det er en god ide å absorbere det nye utseendet. Sjekk det ut i ikke-salong dagslys, og se hvordan du føler om det om noen dager. Hvis du fortsatt er begeistret, flott. Hvis ikke, ring din stylist - han eller hun burde være villig til å jobbe med deg for å få det riktig.

Følg med på: