/ / Spis sunn mat selv når du er på en restaurant

Spis sunn mat selv når du er på en restaurant

sushi tex mex-menyen

Når du vil spise sunn mat på enrestaurant, det er helt klart hva som er bra for deg (dampet grønnsaker) og dårlig for deg (stekt kylling). Men i denne alderen av uendelige ingredienser og menyer, størrelsen på små romaner, bestiller Dieters DeLite hver gang hele poenget med å gå til en restaurant. Den gode nyheten: Du har mer sunne spisesteder enn du tror.

Sushi

Flink: Spicy Tuna Roll
Månen legger til litt mer fett og kalorier,men, som laks, inneholder tunfisk omega-3s, tryptofan (som bidrar til å regulere stemninger), og selen (som beskytter celler mot friradikalskader). Den krydret chili pepper kan redusere kolesterolet. "Som om det ikke er nok, gir tanget som brukes i rullen et bredt utvalg av mineraler," sier Lisa Margolin, en helhetlig ernæringsfysiolog og medforfatter av Viva s sunn matveiledning.

Bedre: Laks Avokado Roll
All godhet av laks og tang nevnt ovenfor, samt avokado. Pakket med hjerte-sunn folat, kan denne grønne giganten også bidra til å regulere blodtrykk og bekjempe kreft.

Beste: California Roll and Assorted Sashimi
"Be om ekte krabbe for å være sikker på at du får detOmega-3-fettsyrene, magnesium, folat, selen og B6 i tillegg til avokado og tang, sier margolin. California-ruller har en tendens til å kjøre liten, og sashimi er risfri, noe som betyr at mange næringsstoffer gir svært få kalorier .

Verst: Reker Tempura Roll
Omtrent som fete som sushi får.

Tex-Mex

Flink: Fish Tacos
Corn tortillas er bare litt synd,frigjort av fisken innenfor. "Omega-3-fettene er gode for hud og hår og har blitt funnet å redusere risikoen for hjertesykdom," sier Roberta Larson Duyff, R.D., forfatter av American Dietetic Association Complete Food and Nutrition Guide. "Oljefisk som tunfisk og makrell leverer også vitamin D, kalsium og fosfor

Følg med på: