/ / 3 Protein Shakes etter treningsøkt, du vil faktisk drikke

3 Post-Workout Protein Shakes Du vil faktisk drikke

protein shakes

Hver onsdag klokken 3 EST, WomensHealthMag.com vert for en live kringkasting på Periscope kalt "Snack Sesh" med morsomme nye ideer for helse-bevisste snackers. Sørg for å stille inn live - du kan stille spørsmål og kommentere i sanntid, og i mellomtiden er det et sammendrag av oppskriftene vi lagde opp denne uken!

Du vet sikkert sikkert hva du spiser (eller drikker!) Etter en treningsøkt kan være like viktig som hva du gjør på treningsstudioet. Når vi snakket med topp treningsinstruktører om deres til-etter-trenings-snacks, la vi merke til en stor trend: Nesten alle av dem stole på protein shakes.

Hvis proteinpulver slår deg av, hører vi deg. Det er så mange typer der ute at det kan være vanskelig å finne ut hvilken som passer best for deg.

Når du har hoppet på proteinpulveretog gjort litt prøving og feiling for å finne ut hvilken du foretrekker, et annet spørsmål dukker opp: Hvordan bruker du disse tingene? Du kan bare blande proteinet med vann eller melk og drikk det klart, men siden vi har vært der og gjort det, kan vi si med selvtillit: Det finnes bedre måter.

Utstil en: Disse tre enkle protein shakes som vil transportere deg rett til smaken byen og gi kroppen din næringsstoffene det trenger etter en god svette.

Jordbær og Cream Protein Shake

Jordbær og Cream Protein Shake

Vi startet med mandel-melk og en håndfull is, deretter lagt til en servering av jordbær og kremproteinpulver (vaniljeverk også!), frosne jordbær, noen havregryn, og en dollop av Gresk yogurt.

Mens du får det proteinet dine muskler trenger fraproteinpulveret og den greske yoghurt-som også gjør ristet super kremaktig - jordbær og havre gir en sunn dose karbohydrater for å gjenopprette glykogen du mister under en treningsøkt.

Bland alle ingrediensene til glatt, og du har en riste som er lett og fruktig.

Chocolate Peanut Butter Protein Shake

Chocolate-Peanut Butter Protein Shake

Deretter pisket vi opp en shake inspirert av en av våre favorittsmakkombinasjoner: sjokolade og peanøttsmør. Vi kombinerte sjokoladeproteinpulver, to skjeer av helt naturlig peanøttsmør, mandel-melk, is, og gresk yogurt. Så la vi en frossen banan-hei, kalium og karbohydrater!

Huske: Du kan bruke hvilken type melk eller yoghurt som passer best med livsstil og / eller diettbegrensninger. Vi liker gresk yoghurt for ekstra slag av protein og probiotika, men hvis du er meierifri, prøv å bruke kokosnøtt yoghurt. (Det samme gjelder melk: kumelk, rismelk, soyamelk, alt fungerer.)

Denne risting var tykk og kremaktig. Tenk: Flytende Reese er med faktisk næringsverdi.

Tropisk Protein Shake

Tropisk Protein Shake

Vår siste riste handlet om øya smak ... fordi hvem elsker ikke en pina colada? Etter vår base av mandel-melk, is, og gresk yogurt, la vi til banan krem ​​proteinpulver (Ja, det finnes!), en frossen banan, noen få biter av ananas, og en skje av ristet kokosnøtt til blenderen.

Hvis du ikke finner banan-flavored protein, anbefaler vi at du bruker vanilje.

Drikke denne risten var som å teleportere til stranden. Det var naturlig søtt med bare den rette mengden kokosnøtt smaken.

Neste gang vi har et trenings-øyeblikk, kan du satse på at vi skal fantasere om å drikke disse ristene for å få oss gjennom smerten.

Har du en protein shake oppskrift du bare ikke kanfå nok av? Gi oss beskjed! Tweet på @WomensHealthMag for å dele dine favoritt smaker. Og ikke glem å stille inn Snack Sesh neste onsdag ettermiddag på Periscope for å sjekke ut vår siste snack besettelse!

Følg med på: