/ / 5 høyproteinskrem som er som en fest i munnen

5 høyproteinskrem som er som en fest i munnen

høy protein iskrem

Forte Gelato

Protein: 15 gram per porsjon
Vi vet, den første isen på vår liste er ikkefaktisk iskrem i det hele tatt. Men gelato er så mye bedre enn iskrem, ikke sant? Plus, Forte Gelato er laget med organiske, rettferdige ingredienser (som burfri eggeplommer for ekstra kremhet) og melkeprotein for en ekstra satiating boost.
Kjøp det i smaker som: sjokolade, vanilje, ingefær og espresso

høy protein iskrem

IceNLean

Protein: 10 til 20 gram per porsjon
Hvis du velger IceNLean i muskelbyggingenversjon, spiser du en hel masse 20 gram protein, takket være gressmatet myseprotein. Det handler om så mye som du vil få i en halv kopp kyllingbryst. Den eneste ulempen? Du må være en sjokolade elsker, siden det er den eneste smaken IceNLean har.
Kjøp det i smaker som: sjokolade eller lys sjokolade

høy protein iskrem

Blomstre

Protein: 9 gram per porsjon
Folket bak Thrive sier det kan nytes somet kosttilskudd eller til og med for å forbedre treningsytelsen. Det er fordi denne halvliter ikke bare har ekstra protein, det pakker også 24 forskjellige vitaminer og mineraler og fire probiotiske kulturer.
Kjøp det i smaker som: saltet karamell, buttered pecan, sjokolade, vanilje og jordbær

høy protein iskrem

OPPLYST

Protein: 7 gram per porsjon
ENLIGHTENED kaller seg "den gode isenkrem. "Og vi måtte være enige. Mens ingen iskrem er bedre for deg enn, for eksempel rågrønnsaker, har ENLIGHTENED sikkert en ben opp næringsmessig på Ben og Jerrys i verden - i tillegg til proteinforhøyelsen, Jeg får også 20 prosent av din daglige fiber i en enkelt servering, og bare 5 gram sukker.
Kjøp det i smaker som: frosset varm sjokolade, jordnøtt smør sjokolade chip, salt salt karamell og mynte sjokolade chip

høy protein iskrem

Halo Top

Protein: 6 gram per porsjon
Sannhet: Halo Top har bare litt mer protein enn vanlig iskrem (Haagen-Dazs har omtrent 5 gram per porsjon), men vi tror fortsatt det fortjener et sted på denne listen. Hvorfor? På toppen av det ekstra gram proteinet legger en hel halvliter Halo Top opp til bare 240 kalorier og 16 gram sukker. Sammenlign det med mer enn 1000 kalorier og 76 gram sukker du vil få i en Haagen-Dazs pint. Vi vil kalle det en ganske god bytte.
Kjøp det i smaker som: sjokolademokka chips, bursdagskake, sitronkake og vanlig sjokolade, vanilje og jordbær

Følg med på: