/ / 6 matvarer som bidrar til å bekjempe influensa

6 matvarer som bidrar til å bekjempe influensa

Å få influensa skudd er ikke den eneste måten du kanbidra til å hindre influensa. Det du spiser kan også bidra til å redusere oddsen din for å komme ned med en ekkel bug, sier Rachel Berman, R.D., helseinnholdsjef for About.com. Sjekk ut hennes favoritt influensa-forebyggende matvarer:

Gresskarfrø

Gresskarfrø er fulle av sink, som hjelper hvite blodlegemer med å bekjempe sykdom. Prøv disse søte og krydrede Pepita Clusters for å få din løsning.

Tunfisk

Denne fisken er en utmerket kilde til selen,som bidrar til å beskytte celler mot frie radikaler og øker immuniteten. Prøv denne sunne Middelhavet tunfisk Sandwich for å avverge influensa på en deilig måte.

sopp

"Shrooms er pakket med beta glukaner, som hjelper kroppen med å bekjempe infeksjon. Varm opp med en yummy bolle med sopp-bygssuppe, en av Bergmans faves.

Søte poteter

Kan ikke få nok søte poteter denne tiden av året? Det er bra: Søte poteter er rikt på vitamin A, som bekjemper frie radikaler som kan svekke immunforsvaret. Prøv en av disse 10 sunne potetoppskrifter.

Grønn te

Nyt en varm kopp grønn te, og du vil høste drikkens fantastiske antioxidantfordeler. Finn ut mer om helsemessige fordeler av grønn te.

Yoghurt

Probiotika, som finnes i yoghurt og andre naturlig gjærede matvarer, hjelper kroppen din til å opprettholde et sunt og sterkt immunsystem. Finn den beste yoghurt for deg.

Følg med på: