/ / 7 morsomme nye hotdog-topp ideer

7 morsomme nye hotdog pålegg ideer

Sommeren ville ikke være sommer uten pølser(kylling eller veggie hunder absolutt telle, forresten). Franks kan være en varmværetradisjon, men det betyr ikke at de må være like gamle, like gamle. Bland opp ting i neste cookout med disse kreative toppingkombinasjonene, inspirert av hunder som serveres på noen av de beste frankfurterene ledd over hele landet.

Guy Gourmet

Gi fyren et hint at det er på tide å blande det opp på grillen. Bestill Guy Gourmet i dag! Klikk her for å lære mer.

Southern Dog
Hot Diggity er en lokal Philadelphia-hotdogfelles, men kokker drar inspirasjon fra hele landet. Tilfelle i punkt: På en nylig hotdog-klasse (ja, den er vert for klasser), la instruktører toppet en pølser med pimentoost, sennep og løk. Lær hvordan du lager lavmaks pimentoost for å prøve dette hjemme.

Italiensk hund

Når du tenker på tinsel town, er det nokså med pølserDet er ikke det første som kommer til å tenke. Men Pink's Hot Dogs i Los Angeles har vært en Hollywood-legende i over 70 år. Mange kjendiser har spist der, og mange av deres pølser er også oppkalt etter stjerner, inkludert tidligere Kvinners helse cover star Giada DeLaurentiis! Giada s navnebror er stablet høyt med hakkede tomater, ristet mozzarellaost og sautéed paprika, løk og sopp.

Veggie Lover s hund

Veggie hunder er gode og alle, men det er ikke tfaktisk noen grønnsaker i dem (vurderer at de "er vanligvis laget av soyabønner, som er belgfrukter). Crif Dogs i New York City rettsmidler som problemet med deres Veggie Special, en tofu hund dekket i hakkede løk, tomater, agurk og jalapeños. Selv om du foretrekker pølser med kjøtt i dem, er det fortsatt en velsmakende (og næringsrik) topping combo.

Tropisk hund

Frank's Night Out, som ligger i Plainfield, Illinois, har mer enn 20 typer pølser på menyen (ikke teller den daglige spesielle!). En av våre favoritter: The Jamaican Me Hungry, som følger med jerk saus, mango habanero salsa og grillede løk. Ta gjerne med ekstra frisk mango hvis du vil øke vitamin A-inntaket ditt.

All-American Dog

Det er mange steder å kjøpe pølser i NewYork Citys Central Park, men de fleste av dem vant ikke gourmet, med mindre du går til offentlig pris, det vil si. Konsesjonen står, som serverer tilskuere på Shakespeare i Park forestillinger, er kjent for sin Picnic Dog. Lag en riff på parabolen hjemme med knuste grillpotetgull (bakt hvis du vil), hakkede skalser og sennep.

Krydret hund

Hvis du ikke bor i Dallas, Texas, kan du kanskje ikke prøve de hjemmelagde veggiehunder fra Lucky Duck Dogs hjemme, men du kan bli inspirert av det de kaster på toppen av det: spinat, queso fresco og Sriracha saus. Yum!

Corny Dog

Trinn ett: Lag en krydret maisrille ved å blande sammen søt mais, syltetøy og jalapeno paprika. Trinn to: Pile det på en pølser, og legg til selleri salt, og la Ohioana-heten fra Dirty Franks Hot Dog Palace i Columbus, Ohio. Trinn tre: Nyt!

Gresk hund

Teller det som følger Middelhavet diett hvis du laster opp hotdog med agurk, tomat, løk, feta, oliven, oregano og tzatziki saus og topp alt av med en pepperoncini? Det er hva Hot Dogs Main i Dunedin, Florida, gjør med sin greske hundhund, og det er helt deilig.

Følg med på: