/ / 10 Delicious Kale Oppskrifter

10 Delicious Kale Oppskrifter

En allsidig veggie
Hvis du ikke har hoppet på kale-toget, bør du vurderedette din ombordstigning. Denne grønne grønnsaken er klare med bare 33 kalorier per hakkede kopp. Det er et totalt ernæringsmessig kraftverk: Det er syltetøy med immunforsterkende vitamin A, fri radikalbekjempende vitamin C og beinforsterkende vitamin K. Plus, det " En god kilde til fiber, jern, kalium og magnesium.

Enten du leter etter en velsmakende parabolen, et hovedrett, eller en smoothie, har du dekket 10 kale oppskrifter.

Pølse, hvit bønne og Kale Rotini
Denne smakfulle pastaen med full hvete pakker 13g protein per porsjon, så det er garantert å fylle deg, ikke ute.

Få full oppskrift her!

Svart Kale Bruschetta
Kale sauteed med hvitløk og rød pepper flak gir denne oppdateringen på tradisjonell italiensk antipasto et krydret spark.

Få full oppskrift her!

Kale og Cannellini bønner
Denne garlicky kale-oppskriften er bevis positiv at det noen ganger er best å holde ting enkelt. I tillegg er det den perfekte parabolen for omtrent ethvert måltid.

Få full oppskrift her!

Overnatting Kale Salat
Ingredienser som honning, granateplefrø, ogpinjekjerner gjør for en sunn salat smaksløkene dine vil elske. For å infuse dine grønnsaker med smak, marinere dem i dressingen over natten - eller i 30 minutter hvis du ikke kan vente så lenge å grave inn.

Få full oppskrift her!

Polenta, Kale og Egg
Den kremete tekstur av polenta par, nydelig med sauteed kale. Og ikke la eggene kaste deg - du kan spise denne parabolen når som helst. (Som om du trenger en unnskyldning for å spise frokostmat til middag.)

Få full oppskrift her!

Krydret Kale Chips
Trenger noe knasket? Disse kale sjetongene kommer helt til å treffe stedet - spesielt siden du kan velge hvilken smak du er i humør for. Følg grunnleggende oppskrift, og velg deretter mellom fire krydder: sitron, røykfylt, sesam eller ostaktig sort pepper.

Få full oppskrift her!

Sunn High C Smoothie
Sip deg til et sterkere immunsystem! Kale, appelsinjuice og kiwifrukter gjør for en super næringsrik smoothie som er bare 92 kalorier - og er klar på 5 minutter.

Få full oppskrift her!

Kjøttboller med Sauteed Veggies
Tenk på dette et lettere men fortsatt godt alternativ til spaghetti og kjøttboller. Bytt den gigantiske bunken pasta til en seng av kale, kirsebærtomater og gulrøtter som smakt i hvitvin.

Få full oppskrift her!

Seared kamskjell med sitronsaft og salvie
Den velsmakende trioen har du sannsynligvis ikke prøvd: kamskjell, sauteed kale og ekorneskall. Bonus: Dette lette, men fyllende måltidet pakker en imponerende 20g protein per porsjon.

Få full oppskrift her!

Søt og krydret Quinoa Hash
Tre powerfoods-søtpotet, kale og quinoa-make for en utrolig, smakfull tallerken. Den beste delen? Du kan piske den opp på 15 minutter flatt.

Få full oppskrift her!

Følg med på: