/ / The 15-Minute Kickboxing Workout Det

Den 15-minutters Kickboxing Workout That

kickboxing trening

Du trenger ikke en sparringspartner til å rulle ass. Swinging, hooking, og jabbing ingenting, men luft er en total kropps trening, også. "Armer, ben og kjerne arbeider for å drive hver rotasjon," sier treningsinstruktør Christa DiPaolo, skaperen av boksebaserte klassen The Cut at Equinox. "Så lenge du beveger deg raskt, kommer du til å få hjertet ditt til å pumpe, brenne opp dine store muskler og sprenge kalorier."

Denne eksklusive sekvensen, opprettet av DiPaolo,veksler mellom runder av stanskombinasjoner og konditioneringsbor for en rask og effektiv trening designet for å bygge kraft og stabilitet samtidig som du forbedrer kardioen. Vil du opp for ante? Hold et par svært lette vekter i hele (til slutt: noe de små tre-pounders er bra for!). Det vil øke muskelaktivering og hjelpe deg med å slå på streikene dine. (For flere tips om hvordan du bygger muskler, ta opp Løft for å få Lean av Holly Perkins.)

Så blast din favoritt pump-up sanger og gjørFølgende krets tre ganger i uken: Begynn med første trekk, fullfør så mange representanter på den ene siden som mulig på et minutt; bytt side og gjenta. Fortsett for hver av de gjenværende øvelsene, flytt fra en til den neste uten å hvile. Gjenta to eller tre ganger.

kickboxing trening

1. Jab, Cross, Bob og Weave

Stå med føttene litt bredere enn skuldrene dine, venstre foran høyre. Hold hendene på ansiktsnivå, og ta den venstre neven fremover, og avslutt med håndflaten vendt nedover (en); Trekk raskt inn igjen. Vri som du stikker med høyre arm (B); Trekk inn igjen. Senk ned i en halvkrok mens du vri kroppen din med urviseren (C). Det er en rep.

kickboxing trening

2. Situp med rette slag

Lig deg opp på gulvet, bena bøyd og føttene hoftebredde fra hverandre, albuer bøyd med hendene av skuldrene (en). Bøy kjernen din for å løfte torsoen fra bakken, og slå deretter frem med venstre arm (B); Trekk raskt inn igjen. Stikk høyre arm mot venstre kne (C). La ned for å gå tilbake til start. Det er en rep.

kickboxing trening

3. Jab, Hook, Snap-Kick

Stå med føttene bredere enn skuldrene dine, venstre foran høyre, hender på ansiktsnivå. Jab din venstre knyttneve fremover (en). Løft venstre armbue i 90 grader vinkel, og sving deretter venstre fot for å rotere høyre hofte fremover (B) og slå til høyre. Spark ditt høyre ben (C). Lavere for å gå tilbake til start. Det er en rep.

kickboxing trening

4. Omvendt lunge med plyoknev

Stå med føttene hoftebredde fra hverandre, albuer bøyd på dine sider. Trinn høyre fot tilbake, bøy venstre kne for å senke høyre kne mot gulvet (en). Skyv den venstre foten mens du svinger høyre kne fremover til hoftehøyde, bytter armene mens du beveger deg (B). Trinn høyre fot tilbake for å gå tilbake til et lunge. Det er en rep.

Denne treningen ble opprinnelig publisert i juni 2016 utgave av Kvinners helse, på aviskiosker nå.

Følg med på: