/ / 6 Wacky Beauty Behandlinger Hver kvinne bør prøve i hennes levetid

6 Wacky Beauty Behandlinger Hver kvinne bør prøve i hennes levetid

vampyr ansiktsbehandling

Husk den berømte Instagram-posten Kim KardashianVest deles av en blodig post-facial selfie? Ja, det kan se litt skremmende ut, men Mona Gahara, M.D., en dermatolog og klinisk instruktør ved Yale School of Medicine, sier at behandlingen har fordeler. "Du bruker ditt eget blod for å stimulere kollagenproduksjonen i ansiktet," sier hun. "Personens blod er trukket og så blir det på nytt infisert tilbake i huden med mikronedler for ønsket effekt." Resultatene: Jevnere hud og mindre definerte rynker, takket være fyllingseffekten av blodets blodplater og plasma.

Prislapp: Platelet Rich Plasma Vampire Facial, tilbys på New York og New Jersey kontorer av plastikkirurg Jeffrey Wise, M.D., koster $ 100 per økt.

microneedling

Microneedling for skalp er et must, sierLeanne Citrone, medeier og stylist på Andy Lecompte Salon i Beverly Hills, som svinger ved behandlingene hun har fått fra dermatologen Brian Dubow, MD "Med en rullende enhet skaper han mikroskopiske sår i hodebunnen som skal fremme blodstrømmen til området og stimulere til ny hårvekst, sier hun. Behandlingen starter hårvekst og er ideell for noen som ser etter tykkere tråder. Citrone sier at hun merker en merkbar forskjell i hennes klienters maner når de har gjort det.

Prislapp: Ifølge Realself.com, den største online kosmetisk kirurgi samfunnet, kan en pakke med micronedling økter gi deg opp til $ 700.

snegl ansikt

Nei, vi sjokkerer ikke. Snigelslime ansiktsbehandling er ekte og veldig bra for huden din, sier New York City-dermatologen Joshua Zeichner, MD. "Slime som snegler produserer, er rik på hyaluronsyre, noe som forklarer hvorfor sneglbehandlingen kan bidra til å berolige huden, sier han . "Hyaluronsyre er et naturlig sukker med kraftige fuktighetsegenskaper. Det tiltrekker vann fra dypt inne i huden for å hydrere de tørre ytre lagene."

Prislapp: EscarGlow-ansiktet, som tilbys på plastikkirurgens kontor Matthew Schulman, M.D., i New York City, koster $ 375.

kaviarmaske

Ett ekstra spesialtilbud på New York CitysCornelia Spa i Surrey er et must, sier Tara Cruz, spa-direktør. Reparativ kaviar og oksygenutslipp kombinerer peeling, kaviarmaske og flytende oksygen for et forfrisket, glatt ansikt. "Kaviar er perfekt for øyeblikkelig stramming uten tørking, samtidig som du eliminerer fine linjer," sier Cruz. "Dette er en flott splurge for en stor anledning eller spesiell hendelse."

Prislapp: Den Reparative Caviar og Oxygen Quency behandlingkoster $ 325 før skatt og tips på Cornelia Spa. La Prairie gjør også en uber-dyr kaviarmaske ($ 330, laprairie.com) hvis en tur til spaet er ute av spørsmålet.

blå lysterapi

Ikke-ultrafiolett blått lys kan bidra til å forbedre akne,mens rødt lys kan hjelpe med fine linjer. "Blå og røde lys har potensielle antibakterielle, antiinflammatoriske og olje-kjertelhemming fordeler," sier Robert Anolik, M.D., en hudlege ved Laser & Skin Surgery Center i New York. FDA har faktisk fjernet blått lys som terapi for akne, og hjemmeutstyr er tilgjengelige. En av våre faves: Tria Acne Clearing Blue Light ($ 299, triabeauty.com).

Prislapp: En økt koster ca $ 225, men dette varierer avhengig av hvilken ekspert du ser og hvor du bor, ifølge RealSelf.com.

placenta ansiktsbehandling

Harry Styles og Victoria Beckham sverger ved dette,ifølge Hollywood Reporter. Heldigvis er det ikke nødvendig å være bekymret for ick-faktoren. Annie Chiu, M.D., en dermatolog ved The Derm Institute, sier at næringsrike delene av morkaken er ekstrahert, deretter brukt. "Får genetisk har fysiologisk lignende vekstfaktorer og signaliserer proteiner til mennesker," sier hun. "Sau placenta er næringsstoffer tett og rik på kollagen-boostende proteiner og ingredienser, forlater huden smidig, myk og glødende-gjør det til en kjendis favoritt."

Prislapp: Prisene går fra $ 600 - $ 1000 på Lancer Dermatology Clinic i Beverly Hills.

Følg med på: