/ / Vil Microneedling forbanne dine strekkmerker en gang for alle?

Vil Microneedling forbanne dine strekkmerker en gang for alle?

microneedling

Hvis du er noe som oss, er du sannsynligvis ikke en stor fan av nåler. Men den siste skjønnhetstendensen innebærer at mange av dem pokker deg i ansiktet. Jepp. Microneedling, som lover å redusere forekomsten av akne arr og strekkmerker, blant annet hudproblemer, blir stadig mer populært som ansiktsbehandling.

"Den minimalt invasive mikronedlingsteknikkeninnebærer en rekke små, meget fine nåler som passerer over huden, skaper mikroskader som utløser ny kollagen og elastinsyntese ettersom huden begynner å reparere seg selv, sier Dendy Engelman, MD, en styre-sertifisert dermatolog på Manhattan Dermatologi og kosmetisk kirurgi. "Disse mikroskader stimulerer veksten av kollagen, stillaset under huden, som forbedrer utseendet på noen arr og rynker. Det skaper også kanaler som tillater forskjellige stoffer-serum eller ditt eget plasma, for å trenge inn i huden dypere, noe som resulterer i bedre produkt effektivitet. "

Fascinert? Her er hva du trenger å vite:

Hvem skal prøve Microneedling?

Alle som ønsker å forbedre utseendet til dereshud, forebygge tegn på aldring, behandle pigmentering eller rynker, eller fade akne arr eller strekkmerker er en utmerket kandidat, sier Adriana Rodriguez, treningsleder for hudpleiemerke Sesderma USA. (Um, så i utgangspunktet alle av oss). Likevel er det grenser - det fungerer bare for arr og rynker som er på overfladisk side, så hvis du har noe veldig dypt, er dette ikke riktig for deg.

Hva bør du vite før din første behandling?

Du bør bestille en konsultasjon for å gå over dinforventninger med hudlege eller estetiker du vil se, sier Rodriguez. De vil kunne gjennomgå de mest hensiktsmessige hjemmepleisprodukter og diskutere forholdsregler før og etter forsiktighet, sier hun. Hvis huden din er infisert, inflammet, eller hvis du har eksem eller åpne akne lesjoner, ring kontoret for å se om du kan omplanere avtalen din. Hvorfor? Fordi mikronedling kan spre bakterier rundt ansiktet ditt og muligens forårsake ytterligere infeksjon. Vil du prøve en hjemme-enhet? "Sørg for å konsultere din hudlege for å sikre at denne behandlingen passer for deg, og hvis produktene du bruker kan ledsages av mikronedling," sier Engelman.

</ P>

Et bilde lagt ut av Earlwood-By App Only (@radiancebylara) på

</ P>

Hva er smerten som?

Mens hver persons smerte toleranse er annerledes,de fleste eksperter beskriver følelsen forbundet med mikronedling som et tolerabelt ubehag. Vanligvis kan det utføres uten følelsesløs løsning eller anestesi (selv om du får det gjort på et legekontor, kan du kanskje velge et numbing-produkt hvis du føler at du trenger det). "Det er vanligvis ingen smerte assosiert med en nållengde mindre enn .5 millimeter, sier Jamie O'Banion, president og medstifter av Beauty Bioscience, produsentene av GloPRO, en hjemme-mikronedling-enhet som bruker .3 millimeter nåler . Når det er sagt, vent litt rødhet etter prosedyren (dette skal dø ned om noen timer).

Hvor ofte trenger du behandlinger for å opprettholde resultater?

En serie på seks behandlinger hver to til fireUker anbefales, avhengig av hudens tilstand. "Etter at du har oppnådd de ønskede resultatene, anbefales det at du gjør enkelte behandlinger hver fjerde til seks uker for vedlikehold," sier Rodriguez. Og husk dette: Ifølge Realself.com, den største online kosmetisk kirurgi-fellesskap, kan en pakke med økter gi deg opptil $ 700 (GloPRO til sammenligning koster $ 200).

</ Seksjon>
Følg med på: