/ / 5 enkle måter å bytte på nettleserne dine for en smigrende ny utseende

5 enkle måter å bytte på nettleserne dine for et smilende nytt utseende

cara delevigne med fulle øyenbryn

Takk til kjendiser som Cara delevingne, eyebrader spiller ikke lenger en støttende rolle påansikt-i stedet, de er stjernene. Og ingen vet dette bedre enn den kjente øyenbrynformeren og grunnleggeren av The Brow Gal Tonya Crooks, som har jobbet med A-listers som Megan Fox og Jenna Dewan Tatum. Her deler Crooks henne enkle, hjemme tips for å endre pannen din, se ut som en proff.

1. Finn din Arch ... den riktige måten

En viktig melding gir Crooks til allehennes klienter: Stencils fungerer ikke. "Vi lærer folk å finne sin naturlige øyenbryn form. Mange mennesker har en tendens til å tenke, jo høyere buen er, desto vakrere er pannen, og det er ikke tilfelle. Det er ingen kake kutter panne. "Finne din virkelige bue hjelper ansiktet ditt å se på balansert:" Den naturlige formen på pannen ligner muskelbevegelsen i ansiktet, som er hvor våre ansiktsuttrykk kommer fra, "forklarer Crooks. Mistet berøring med din naturlige bukke? Crooks foreslår å grave opp et bilde av deg selv når du var yngre, før du ble rørt på brynene, og startet der.

2. Fyll ut browsere med en skarp blyant

Crooks foretrekker en blyant til makten fordi, som hunsetter det: "Du vil etterligne hårlengden og måten hårene lå på." For å fylle ut, begynn ved baseline-linjen rett under pannen - ved punktet nærmest nesen din, og skisser en linje like jevnt som mulig fra begynnelsen til halen, sier hun. "På toppen av siden tegner du en parallell linje og krysser disse linjene på utsiden." Bor gjennom og gå tilbake med en spisspenne for å fylle ut hva Crooks kaller "muligheter" som ser tynne ut.

Se denne videoen for å lære hvordan du kan perfekt groom dine penner:

3. Bruk Gel for å gå større

Å bygge større brows er en to-trinns prosess. For det første, akkurat som du ville overlinje dine lepper, gjør det samme på dine penner ved å gå en liten bit utenfor den opprinnelige linjen du trakk. Fyll denne nye linjen ved å bruke hårlignende slag, sier Crooks. Bare vær sikker på at du ikke er det dramatisk Justere pennelinjen din (for ikke å kaste av den naturlige buen), sier hun. Bruk deretter en gel til å pusse opp brynene dine, noe som vil hjelpe dem å holde seg og gi et tykkere utseende, sier hun.

4. Mørk fargen din

En liten bit går langt. Det er derfor Crooks generelt anbefaler blondiner bare gå en nyanse til en skygge og en halv mørkere og brunetter bare gå en halv skygge til en full skygge mørkere. "Mørkhårede mennesker har litt mindre rekkevidde, men fordi de er mørke allerede, står brynene automatisk ut på ansiktet," sier hun. Siden blondiner pleier å ha lettere brows til å begynne med, kan de gå litt mørkere for å skille seg ut. Når det gjelder å bleke ut brynene, er hun ikke en fan. Siden øyenbrynene skal gi symmetri og balanse i ansiktet, kan bleking dem gjøre pannen din større, sier hun.

5. Plukk opp et serum

Browserum for hårvekst er ikke B.S.-Crooks sier en god en er verdt investeringen. "Noen ganger når hårsekkene blir fjernet, kommer de aldri tilbake," sier hun. Hormoner, stress og alder kan alle dramatisk påvirke panne tekstur og tetthet også. Målet med et serum: å gjøre øyenbrynene unge igjen. "Disse produktene bidrar til at vekstfasen varer lenger og nærer håret slik at det blir litt mørkere og tykkere," sier Crooks. Den eneste fangsten: Du må holde tritt med rutinen. "Noen er supereffektive, men du må bruke dem hver dag," sier Crooks. "Når du har resultater, må du bruke serumet to til tre dager i uka, eller pennene dine vender tilbake." Prøv Second Chance Brow Enhancement Serum ($ 95, thebrowgal.com) eller RevitaBrow Advanced ($ 110, revitalash.com).

Følg med på: