/ / 9 Ting Jenter med langt hår gjør, men vil aldri innrømme

9 ting jenter med langt hår gjør, men vil aldri innrømme til

Enhver jente med langt hår vet at det samtidig er det mest luksuriøse, iøynefallende tilbehør og Den største smerten i nakken (noen ganger bokstavelig talt som når det tar lengden på en episode av Skandale bare for å tørke håret ditt). På grunn av denne delte kjærlighet-hatet-kjærlighet-igjen kamp, ​​har langlåste damer alle noen få ting til felles når det gjelder å ta vare på sine dyrebare tråder.

Her er ni vaner jenter med langt hår nesten definitivt, men sannsynligvis vil aldri bekjenne å gjøre. Hei, hva er galt med å holde litt mysterium i en jentes skjønnhetsrutine?

1. Å eie vei Flere masker, behandlinger og avkjøleskler enn noen bør
Du har mistet oversikt over hvor mange lørdagskvelder du har brukt på å se Netflix med håret ditt slikke i alle de deilige næringsstoffene.

2. Freaking Out når ditt eget hår tickles armen din
ER DET EN BUG ?! Åh, det er bare spissen av hestehale. Beklager.

3. Bruk alt det håret som en unnskyldning for å ta super-lange dusjer
Det er ikke din feil det tar tid å jevnt fordele sjampoen.

4. Å ha en fast ansettelse på salongen fordi styling ditt eget hår er faktisk den verste
Du har ingen synd for dine korthårede venner som klager på å tilbringe en hel 15 minutter på håret hver morgen - prøv å bruke en full time flatt stryke midje-lengde låser.

5. Regelmessig å vurdere å klippe håret ditt, men aldri faktisk gjøre det
Du ønsker ikke engang å tenke på hvor mange hektiske "skal jeg få en lob ??!" Tekster du har sendt vennene dine - og la oss ikke snakke om din "Short Hair, Care" Pinterest Board.

6. Hemmelig Resenting Celebs Who Join Short Hair Club
Du trodde vi var sammen i dette, Taylor Swift! Men uansett, du vil alltid ha den opprinnelige inspirasjonen til #HairGoals: Rapunzel.

7. Clogging Up Every Drain du noensinne har brukt
De pesky strengene har en måte å knytte rundt alt de kommer i kontakt med - og du er besatt av å plukke opp alle de siste, slik at du ikke lar deg gå.

8. Å nekte å få enda en liten trim
Du har jobbet så hardt for å komme til denne lengden - og det er ikke som splitte ender, selv egentlig viser på langt hår.

9. Klager om # LongHairProblems ... men fortsatt kjærlighet til dine lange låser
Noen ganger trenger du bare å peke på hvordan håret ditt fortsatt er ikke tørr- og deretter tilbringe timer bortskjemme det som det er ditt eget barn.

Følg med på: