/ / Topp 10 Yoga Poser for menn

Topp 10 Yoga Poser for menn

Yoga for menn: Man i Yoga Pose

Jo, folkene er kule med yoga. Tross alt må han være klar over at det er det som gjør deg bendy i sengen, for ikke å nevne chiller og sexier rundt. Men har du invitert din selvutnevnte yogaforespiller til en klasse bare for å finne det plutselig virker som om han er vært lagring ærend og forpliktelser for et år som en unngåelse strategi? Vel, vi har nyheter for ham. Yoga er ikke bare for damene, som Twilight og sosial badeturer. Yoga er også for menn. Faktisk kan en yoga-klasse per uke eller bare et par pre-treningsoppgaver øke utholdenhet, bygge styrke, forhindre skader, og kanskje til og med avverge hjertesykdom for gutter.

"Menn lider ofte av tetthet spesielt ihofter, skuldre og skuldre som kan føre til skade eller svakhet, sier Baron Baptiste, kjent makt yoga ekspert og assistent trener med Philadelphia Eagles. "Over-trening i en hvilken som helst sport kan forårsake gjentatt stress og andre alvorlige skader. Yoga er en full-body-trening som skaper både styrke og fleksibilitet. [De] trenger å ha begge. Den ene uten den andre er en oppskrift på katastrofe. "

Ikke sikker på hvor (eller hvordan) for å få ham til å starte? Få ham til å trene disse 10 posene. Baptiste anbefaler å strekke ut gutta "strammeste flekker (som skuldre, hofter og lyske) og styrke musklene som ikke får kjærlighet i treningsøkter (som lav rygg og knær). Hvis han er s fortsatt jabbering om hans skatter eller rotet i garasjen kaller hans navn, tilbud om å være hans personlige instruktør og bestikke ham med etter-praksis belønninger om nødvendig.

Se topp 10 for menn
lysbildefremvisning.

For å finne flere flotte trekk for mannen din, besøk Men's Health Yoga Center.

Følg med på: