/ / Slå på fettforbrennere med disse One-Dumbbell Moves for en strammere kjerne

Slå på fettforbrennerne dine med disse One-Dumbbell Moves for en strammere kjerne

Når det kommer til styrketrening, den beste måtenfor å få mest mulig utslag for pengene dine når det gjelder kalori-torching, er metabolism-revving potensial å tenke store store, total-kroppsbevegelser, det vil si. Utover å bygge opp til og fra styrke og definisjon, er den største fordelen med dette at du vil kutte lengden på svette økten i halv (noe som er flott når du er trykket for tiden).

Denne treningen bruker tre trekk og endumbbell å treffe alle dine store muskelgrupper - et klart pluss om du trener i et pakket treningsstudio eller i stuen din. Og det gir litt ekstra (men lite subtil) oppmerksomhet til kjernen din, noe som betyr at du også kan kutte ut de crunches du alltid føler behov for å kaste inn på slutten av treningen din. (Torch fett, bli i form og se bra ut med Women's Health's All in 18 DVD!)

Det er to forskjellige måter du kan fullføredenne kretsen. Alternativ en: Velg en litt lettere vekt (prøv en 10-pounder å starte) og sikte på å komme gjennom bevegelsene og rundene så raskt som mulig. Det vil få hjertefrekvensen opp og fokusere litt mer på å øke kardiovaskulær utfordring i treningen - som oversetter til en høyere kaloriforbrenning, samtidig som den stoker kroppens metabolisme. Alternativ to: Velg den tyngste vekten som gjør at du kan fullføre hver øvelse med riktig form - du vil slite for å smekke ut den endelige repen på hver øvelse. (Merk: Spesielt de første gangene du prøver denne treningen, kan det hjelpe deg hvis du har noen forskjellige håndlister til din disposisjon, slik at du kan bytte dem inn og ut for å finne den beste størrelsen for hvert trekk.) Denne tilnærmingen vektlegger bygge styrke; og mens tempoet her er litt tregere - du vil holde representantene kontrollert, og gi deg selv denne pause for å komme seg på slutten av hver runde - dette vil bidra til å øke lean muskelmasse og fakkel kroppsfett over tid.

Du kan ikke gå galt med begge tilnærminger, så blanddet opp avhengig av hvordan du føler den dagen. Det samme gjelder når og hvorfor du bruker denne treningen: Det kan være en etterbehandler som klemmer enda mer ut av en god svette økt; eller en rask krets når du er kort tid; eller det kan være din go-to når du bare ikke er i humør for å huske en lang, komplisert rutine eller treningsstudioet er superfylt og du vil bare komme inn og komme deg ut. Uansett hvordan du blander det opp, får du fremdeles en helt effektiv total kropps trening hver gang.

Følg med på: