/ / The 4-Minute Circuit Workout for Sexy Arms og Abs

4-Minute Circuit Workout for Sexy Arms og Abs

For det meste liker jeg å fokusere på total kropptreningsøkter. Hvorfor? Når du allerede er presset for tid, vil en trening som retter seg mot alle dine store muskelgrupper, få deg til å få mest mulig utslag for pengene dine.

Når det er sagt, kroppsspesifikke treningsøkter kan være godesupplement til din ukentlige total kroppsrutiner. Det jeg elsker om denne treningen er at det tar prinsippet om en total kropps trening - å engasjere så mange store muskelgrupper som mulig - men fokuserer på overkroppen og kjerne. Resultatet: I stedet for å bare svekke isolasjon beveger seg som triceps dips og biceps krøller, jobber du et lag med muskler i hvert trekk for å gi deg en sterkere, mer skulpturell overkropp.

Den beste delen? Du trenger ikke å bruke massevis av svette for å få gode resultater. Med riktig vekt og riktig form, vil denne kretsen bare ta deg fire minutter. Det er det. Du kan gjøre det alene, eller legge det til som en etterbehandler til en total kroppsøkt for å gi deg mer av en brenning i overkroppen. Jeg liker å kaste den på til enden av et løp på treningsstudioet. (Som løpere forsømmer mange av oss ofte betydningen av en sterk overkropp og kjerne. Dette er en fin måte å kompensere for alt det lavere arbeidet uten å ta for mye tid.) (Tone opp, slå stress og føl deg bra med Rodales nye med Yoga DVD.)

Juster vektene du velger basert på hvordan duføler den dagen. Gå litt tyngre hvis du føler deg sterk eller dette er den eneste treningen du gjør, og gå litt lettere hvis du føler deg beskattet eller bruker dette som etterbehandlingskrets etter en hard treningsøkt. Fokuser på å holde en stram, rett linje fra hodet til hælene dine gjennom hele kretsen (tenk på å aktivt klemme glutene og kjernen din under hver øvelse!) Og "stille" hoftene dine. (Det betyr at når du strekker vekten eller trekker den under deg, er målet ditt å holde hoftene så nøytrale som mulig - jevn og mot gulvet, i stedet for å rocke side om side eller opp og ned.) Disse to tingene vil ikke bare hjelper deg med å aktivere kjernen din, de hjelper deg også med å avverge smerter i ryggraden.

Følg med på: