/ / Jeg er bevis på at Kayla Itines treningsøkter kan slå livet ditt rundt

Jeg er bevis på at Kayla Dinesens treningsøkter kan slå livet ditt rundtvekttap suksesshistorie
Forandringen


Etter forloveden min og jeg gikk på en syv ukers turtil Sørøst-Asia, kom jeg hjem og veide 152 pund. Det var min høyeste vekt noensinne. Jeg ble sjokkert fordi jeg ble vurdert som "overvektig" på BMI-skalaen.


Selv om jeg vet ikke å fokusere på tall,følelsen av å bli betraktet som "overvektig" var ekstremt nedslående, spesielt siden bryllupet mitt kom opp. I januar 2016 bestemte jeg meg for at det var på tide å lage en livsstilsendring ved å lære å spise riktig og konsekvent å trene.


vekttap suksesshistorie
Treningene


Jeg begynte å gjøre Kayla Itsines treningsøkter riktigetter at jeg bestemte meg for å gjøre en sunn forandring. Hennes program består av tre motstandsøvelser og tre til fire dager med kardio hver uke. Det var mye knep, burpees og intense absøvelser.


Utenfor programmet elsket jeg å gjøre varm yoga på min strekning / hviledag. Jeg fulgte også en løpende guide for å forbedre min halvmaraton tid og tok sykling og roing klasser for å hjelpe med ben styrke.


vekttap suksesshistorie
Maten


Jeg startet hele 30-programmet i mars 2016. Under dette elimineringsprogrammet fjerner du tilsatt sukker, korn, melkeprodukter og alkohol fra dietten i 30 dager. Deretter gjeninnfører du dem langsomt, slik at du kan lære hvordan bestemte matvarer påvirker kroppen din. Det lærte meg hvordan jeg øker min vegetabilsk inntak og gran opp mine salater for variasjon.


Som en filippinsk / asiatisk elsker jeg hvit ris, men jeg haddeå lære å begrense karbinntaket mitt. Jeg prøver å ha korn to ganger i uken og koble proteinet mitt med mye salat. Jeg pleide å spise en bolle iskrem en dag, men å ta en pause fra det for hele 30-programmet hjalp meg med å kontrollere sukkeravhengigheten min.


Nå som jeg har fullført en runde av hele30, jegprøv å innlemme det jeg har lært i mine daglige måltider: flere grønnsaker, og mindre tilsatt sukker, melke og korn. Jeg har funnet ut at de to siste matene utløser migrene.


vekttap suksesshistorie
Finne et fellesskap


Jeg startet Instagram-kontoen min fordi jeg ikke gjorde detvil fortelle noen av mine familie eller venner at jeg prøvde å gå ned i vekt. Jeg ville ikke ha press fra noen annet enn meg selv. Min Instagram-konto hjalp meg med å finne jenter som var som meg og holdt meg ansvarlig.


Jeg rullet også gjennom andre jenters kontoer tilse hvor langt de har kommet og bli inspirert av deres sunne rutiner. Jeg fortalte meg selv at hvis de kan gjøre det, så kan jeg. Jeg må bare gi meg tid og tålmodighet for å komme dit.


vekttap suksesshistorie
Stikker med det


Jeg jobber med 12-timers skift som pediatrisk sykepleier, og det var utrolig vanskelig å tvinge meg til å våkne om fem og gå til treningsstudioet, spesielt om vinteren. Men mye selvprat fikk meg der.


Jeg var svært motivert for å finne ut hvordan det føles å ha på seg en bikini og ikke være selvbevisst i den. Jeg har aldri ønsket å suge magen min for å se bra ut i bilder igjen!


Fire måneder etter å ha satt ut for å leve en sunnere livsstil, hadde jeg mistet 26 pund.


vekttap suksesshistorie
Belønningen


Når andre jenter forteller meg at jeg har inspirert dem, kan jeg ikke hjelpe, men føler meg takknemlig. Jeg har aldri avbildet meg selv som en treningsinspirasjon; Jeg ville bare få meg til å føle meg bedre.


Jeg har også nylig slått min personlige beste halvmaraton tid med 32 minutter. Det var en fantastisk prestasjon fordi jeg aldri avbildet meg selv som en løper. Nå er jeg inspirerende folk til å løpe!


vekttap suksesshistorie
Mitt nummer ett tips


Vennligst ikke fokus på "å miste vekt."Da jeg sanket inn på et nummer på skalaen, da befant jeg meg selv avhengig av raske løsninger som aldri virket. Presset til å gå ned i vekt innen en bestemt tidsfrist kastet meg i en ond syklus med å vinne og miste vekt.


Ved å fokusere på å leve en sunn livsstil,lære hvordan mat påvirker kroppen min, og trener konsekvent, vekten kom av. Noen ganger må du være tålmodig, men du vil overraske deg selv med hva du kan oppnå over tid.
</ Artikkel>
Følg med på:
</ Div>