/ / Folk mister vellykket vekt ved å svelge oppblåsbare ballonger

Folk mister vellykket vekt ved å svelge oppblåsbare ballongerballong for vekttapEn magisk pille for vekttap virker som langt hentetsom teleportering (kom igjen, vitenskap). Men forskere kan ha sprakket det med Obalon, en Rx-pille som ikke inneholder meds, men-gjør deg klar for det - en ballong. Ja ... en liten, oppblåsbar ballong.


Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

Motta resept for dette stoffet, og du vilsvelg en kapsel festet til et lite rør. Når det henger rundt i magen, bruker en doc det røret til å pumpe en nitrogenblandet gass for å oppblåse den (hver ballong holder om en kopp gass, du kan svelge opptil tre av pillene over en tre måneders periode) . Røret kommer ut og den luftfylte sekken i tarmen forblir, og tar opp plass du ellers ville fylle med et annet stykke pizza. Du får ideen. (Start kroppen din transformasjon med Women's Health's Body Clock Diet.)


På seksmånedersmarkøren fjerner docs ballongene.


Obalon er allerede godkjent i Europa. Og i en amerikansk prøve fant forskerne at metoden hjalp overvektige pasienter til å kaste nesten 7 prosent av kroppsvekten over seks måneder, sammenlignet med de som svelget en placebo-sukkerpille, som mistet omtrent 4 prosent. Nå avventer stoffet godkjenning fra U.S. Food and Drug Administration.


Men slankingen kom ikke uten bivirkninger. 90 prosent av deltakerne opplevde mild magekramper og kvalme. Du vet, fra ballongen i magen ...


Det åpenbare spørsmålet: Kunne dette være en magisk kule for å kaste ekstra pund? Meh.


Tilsynelatende, dette banebrytende vekttap verktøyeter egentlig ikke så nytt, ifølge John Morton, M.D., sjef for bariatrisk og minimal invasiv kirurgi ved Stanford School of Medicine.


Og ballonger fylt med gass, som Obalon, kanFungerer ikke så bra som andre modeller på markedet. "Gastrisk ballonger fylt med saltvann, for eksempel Reshape, som er FDA-godkjent og tilgjengelig i USA, eller bare Ellipse tilgjengelig i Europa, lure magen til å føle seg bedre enn de som er fylt med luft", sier Morton. En for innsats, Obalon.


Gastrisk ballonger anbefales vanligvis kunFor pasienter med BMI fra 30 til 40, et nivå klassifisert som overvektige. Så hvis du ikke har en betydelig mengde vekt å miste, har du det bedre å holde fast ved å spise godt og få mer mosjon. Heldigvis er det mange mindre skremmende måter å slanke seg på.


Følg med på: