/ / 7 næringsstoffer (foruten fiber og protein!) Som kan hjelpe deg å miste vekt

7 næringsstoffer (foruten fiber og protein!) Som kan hjelpe deg å miste vekt

Selv om kostholdet ditt er frukt-og veggie-pakketregnbue av helse, kan du fortsatt gå glipp av vitaminer og næringsstoffer som er essensielle for å komme deg nærmere målvekten din, sier Jessica Cording, R.D., diettist i New York City. For å miste vekt på en sunn måte, trenger kroppen din visse næringsstoffer for å hjelpe nix cravings, regulere stoffskiftet og holde fordøyelsessystemet i fantastisk form. Her forklarer Cording hvilke vitaminer og næringsstoffer som kan bidra til å øke vekttapet.


Jern

Gode ​​nyheter for deg rovdyr der ute: Rødt kjøtt er fylt med jern, noe som hjelper deg med å knuse det i treningsdagene dag og dag ut. "Når du ikke får nok jern, kan du føle deg trøtt, sliten og letthodet," sier Cording. Det er dårlige nyheter for din kalori-knusende treningsrutine, sier hun. Det er spesielt viktig at du får den anbefalte 18 milligram av dette mineralet i løpet av perioden, når du mister noe takket være blødning. Hvis du ikke er en fan av kjøtt, slå til lentils, bønner og mørke, grønne grønnsaker for å fikse det.

I SLEKT: 5 Super enkle middager som vil hjelpe deg med å miste 5 pundVitamin C

Å turboladere jernens energiserende supermaktpar det med litt vitamin C. Det vitaminet hjelper kroppen din til å bruke den hardtabsorberende typen jern som finnes i frukt og grønnsaker, sier Cording. Dessuten er vitamin C en antioksidant, noe som betyr at den fremmer optimal cellefunksjon. "Det signalerer til celler som de har jobb å gjøre, som bekjemper frie radikale partikler og holder immunsystemet i orden," sier Cording. Og når din cellene fungerer som de skal, musklene dine kan jobbe hardere. Få 75 milligram per dag fra appelsiner, paprika og til og med kale.


I SLEKT: 15 små tweaks som vil hjelpe deg med å miste mer vekt i 2015


Kalsium

Gode ​​nyheter for alle dere meieri elskere: Ny forskning tyder på at forbruket av anbefalt mengde kalsium hver dag kan hjelpe deg å miste vekt eller opprettholde målvekten din, sier Cording. Forskere tror at kalsium hjelper celler med å oppfylle sitt maksimale potensiale, noe som betyr at musklene dine kan jobbe hardere i treningsstudioet, kroppen din kan fordøye mat og tildele næringsstoffene mer effektivt, og stoffskiftet ditt kan utføre det beste. For å møte det foreslåtte daglig mengde 1000 til 1200 milligram, yoghurt er din beste innsats, sier hun. "Yoghurt er en av mine favoritt kalsiumkilder fordi de probiotiske bakteriene holder fordøyelsen jevn, noe som resulterer i mindre oppblåsthet, sier Cording. Score! Hvis du ikke er en meieri-fan, kan du også få næringsstoffet fra tofu, laks, hvite bønner og kale. (Alvorlig, Kale er en slik næringsstoff!)fett

Spis fett å miste fett? Det høres nok ut som noe du har hørt før, men her er hvordan du spiser riktig type fettverk til din fordel: "Enumettet fett reduserer ditt dårlige kolesterol og øker ditt gode kolesterol," sier Cording. Utover det trenger kroppen din ekstra tid til å bryte ned dette næringsstoffet, noe som betyr at du vil føle deg fyldig lenger, sier Cording. For å få fylle din enumettet fett, ta med olivenolje, avokado, nøtter og fettfisk som laks inn i din måltider for å høste fordelene - bare sørg for at du holder deg til en rimelig porsjonsstørrelse.


Vitamin B6

Denne næringsstjerne er nødvendig forsnu mat til energi, og det har en overraskende effekt på hvordan du føler deg når du også kutter karbohydrater. "Vitamin B6 er involvert i å produsere den følsomme neurotransmitteren serotonin og andre som regulerer humøret ditt," sier Cording. Det er kjempebra fordi når du kutter på raffinerte karbohydrater og sukkerholdige matvarer, savner du det ekstra serotoninet som produseres av disse usunne produktene. Og det resulterer i major cravings for brød og kaker. Takk, biologi. Men hvis du får nok B6, forblir serotoninivåene jevn, og du vil ikke være gretten, sier Cording. Så lager opp på linser, nøtter og havre for å få den daglige 1,3 milligram.Sink

Dette mineral, som finnes i alle kroppens vev,kan være stoffskiftet sitt BFF. Zink hjelper dine skjoldbruskkjertelprodukthormoner som regulerer stoffskiftet ditt, sier Cording. Hun anbefaler å få minst åtte milligram per dag (det er omtrent like mye i tre gram gresskarfrø, noe som er en stor kilde , forresten). En annen måte å få at stoffskiftet øker godheten er å suge ned noen østers. Disse fishy fingermatene pakker et ernæringsmessig slag og får deg til å føle deg super fancy. "De" har lite kalorier, men har mye protein og sink, sier Cording. Hvis du ikke er i sjømat, prøv linser eller kikerter i stedet.


I SLEKT: 7 matvarer som kan hjelpe deg med å miste vekt


magnesium

Dette næringsstoffet påvirker din evne til å slippe poundspå to måter: For det første holder magnesium fordøyelsen rett på planen (dvs. forhindrer oppblåsthet). Dessuten kan du bygge muskler, sier Cording. Og siden muskler brenner fett selv når du ikke faktisk trener, jo mer magnesium du har, desto bedre, sier hun. Prøv å sikte på 320 til 450 milligram magnesium per dag, noe som er omtrent like i to til tre kopper kokt spinat. Ikke sikker på om du treffer det merket? Et merkelig tegn på at du ikke får nok er et plutselig sjokoladebehov, sier Cording. "Mange av mine kvinnelige klienter opplever sjokoladebehov rundt sine perioder, når magnesiumnivåene kan ta en dukkert," sier hun. Heldigvis skjer mørk sjokolade For å være en god kilde til næringsstoffet, så fortsett og nyt! Hvis du er bekymret for at en firkant kan forvandle seg til en hel bar, nibble på banan eller mørk, grønn grønn, som også inneholder magnesium.


Følg med på: