/ / Hemmeligheten til å miste bukfett

Hemmeligheten til å miste bukfett

Denne artikkelen ble skrevet av Jenny Sugar og repurposed med tillatelse fra POPSUGAR Fitness.


Mens fokus på crunches vil styrke dinabs, det vil dessverre ikke bli kvitt fett rundt midjen din. For å se en forskjell på dette problemstedet, er det viktig å regelmessig inkludere kalori-brennende cardio i rutinen. Og ikke bare noen form for hjerte-det er viktig å fokusere på intervalltrening; vekslende mellom moderate og raske treningsutbrudd er nøkkelen.

En studie i International Journal of Obesity avslørte at når sammenlignet med kvinner som sykleti et konsistent tempo i 40 minutter mistet kvinner som trente i 20 minutter, men vekslet mellom åtte sekunders sprint og 12 sekunder med lav intensitetscykling, mer tannleger etter 15 uker. Trene halv så lenge og miste mer fett? Høres bra ut for oss!


Du kan gjøre intervaller med nesten alle typer aktiviteter. Her er noen måter å inkorporere dem i din rutine:


1. Bruk visuelle mål: Kjør eller sykle i moderat tempo, og se deretter utfremover og sprint til postkassen som er 50 meter unna eller oppover bakken eller til slutten av gaten. Når du har nå målet, reduser du tilbake til moderat fart. Etter at pusten din går tilbake til normal, velger du et annet mål å løpe til .


2. Bruk tid: Se på klokken, og flytt moderat i to minutter, og så zoom så fort du kan i ett minutt. Gjenta dette mønsteret i minst 30 minutter.


3. Bruk musikk: Lag en intervallspilleliste, alternerende mellomferske hvite melodier og langsommere, avslappende melodier. Gå, løp eller dans til takt. Her er en 60 minutters turlengs spilleliste, eller for en raskere treningsøkt, prøv denne 40 minutters løpende spillelisten.


4. Bruk et treningsintervall treningsprogram for POPSUGAR: Hvis du finner det lettere å følge en cardio rutine, sjekk ut disse intervalltrenningene:


45-minutters fat-brennende tredemølle trening


Tush-toning hill repeat intervaller


45 minutters spasertur-sprint treningsøkt


45-minutters elliptisk intervalltrening


10-minutters HIIT (høy intensitet intervalltrening) video trening


30 minutters pyramideintervaller


30-minutters Barry's Bootcamp løpende treningsøkt


30 minutters nybegynnerintervaller


60-minutters joggingstrening


Mer fra POPSUGAR Fitness:

Hvordan føle seg mindre oppblåst i slutten av dagen

Din 2-ukers Bachelorette Party Shape-Up Plan

Hva å spise hele dagen for å begynne å miste vekt nå


Følg med på: