/ / 5 ting som skjedde da jeg prøvde å gå 20.000 trinn om dagen

5 ting som skjedde da jeg prøvde å gå 20.000 trinn om dagen

20000 trinn om dagen

Denne artikkelen ble skrevet av april Rueb og levert av våre partnere på Forebygging.

Hei, jeg heter april, og jeg er en Fitbit-aholic: Jeg har fått 10.000 skritt hver dag så langt i år. Og mens det høres ut som en ydmyk, kan jeg forsikre deg om at det ikke er det.

Jeg slo 10k hver dag fordi jeg ikke har mye av detet valg. Jeg bor 2,5 miles fra kontoret mitt, som ligger en 20-minutters kjøretur, en 30-minutters tunnelbanetur eller en 45-minutters spasertur unna. Jeg har ikke bil, og drosjer vil konkurs meg i en uke. New York City-t-banen er overfylt, ofte uforutsigbar, og koster 116,50 dollar per måned. Med mindre temperaturen er i singelsifrene, eller det regner sidelengs, går det å jobbe er vanligvis mitt beste alternativ. Det er også en garantert måte å få 9000 skritt per dag, noe som gjør mitt mål på 10.000 ikke mye av en utfordring. (Gå av 22 pund på bare 8 uker og få en MP3-spiller!)

Så etter fem måneders logging flertallet avMine skritt bare ved å pendle, jeg begynte å føle at jeg tok den enkle ruten. Noen av vennene mine med Fitbits jobber hjemmefra, er i bil i timevis hver dag, eller blir pensjonert, og de får det samme, om ikke flere skritt enn jeg var. Så etter måneder med å slå mitt mål uten mye innsats bestemte jeg meg for å tvinge meg ut av min komfortsone. Her er det som skjedde da jeg prøvde å doble mine daglige trinn i en uke.

1. Jeg ble mer ferdig på kort tid.

Har du noen gang rullet øynene dine på ideen omtrener som en kur for tretthet? Jeg har, selv om jeg har sett mange bevis på at trening faktisk kan øke energinivået. Det er bare noe motstridende om å gjøre en anstrengende aktivitet for å hjelpe deg å føle deg mindre sliten.

Vel, etter denne utfordringen, er jeg ikke lenger enskeptiker. Jeg oppdaget raskt at jo mer jeg presset kroppen min fysisk, desto lettere var det å fokusere. Selv om jeg måtte bruke mer tid på å gå og trene i løpet av denne utfordringen, var jeg i stand til å oppnå mer enn vanlig. Jeg krysset arbeidsoppgaver fra min liste som om det ikke var noe. Jeg løp ærger som jeg hadde satt på i flere uker. Jeg leste en hel bok på en dag! Og ved et uhell reduserte jeg betydelig på mitt daglige koffeininntak. Jeg trengte ikke det ekstra boostet med en kopp kaffe eller, min nåværende preferanse, kan en boks med HiBall glitrende energi vann gi.

2. Jeg sov som en baby.

Mens denne utfordringen gjorde meg mer produktiv, var det også utrolig fysisk slitsomt

Følg med på: