/ / Type Snack som kan hjelpe deg med å miste vekt

Den type Snack som kan hjelpe deg å miste vekt

Å finne den perfekte ettermiddagsnappen som fyller og brenner deg når du prøver å slippe pund, kan være overraskende vanskelig. Nå tilbyr vitenskapen en eller annen retning: En ny studie publisert i Ernæring Journal antyder at snacking på en høyprotein, fettfattig matbit som yoghurt mellom lunsj og middag kan hjelpe deg til å føle deg full, drepe sultpang, og til og med redusere antall kalorier du tar inn på middag.


MER: Topp 28 beste sunne snacks

Det er vanskelig å tro, men en tredjedel av en typiskPersonens daglige matinntak består av ernæringsmessige tomme snacks høyt i sukker, salt og kalorier, skriver forskerne. Siden denne økningen i junk snacking kunne være en del av det som ligger bak fedmeepidemien, bestemte de seg for å undersøke om erstatning av de usunde tilbudene med høyere proteinpris ville hjelpe folk bedre å regulere matinntaket. Tyve unge kvinnelige studiepersoner ble bedt om å forbruke en bestemt 160-kalori-snack midt på ettermiddagen i fire dager: fettfri yoghurt med 14 gram protein (den typiske mengden i en servering av gresk yoghurt), fettfattige kjeks enn null protein, men pakket karbohydrater og fett, eller sjokolade med svært lite protein, men rikelig med karbohydrater og fett. En fjerde dag studerte fagpersoner en standard frokost og lunsj, etterfulgt av deres tilfeldig tildelte snack. Hver deltaker syklet gjennom fire dager som spiser hver matbit. Resultatet: Studieholdet fant at kvinnene var mindre sultne etter å ha spist yoghurt enn de var etter å polere av sjokolade. Interessant, de spiste middag senere og tok til og med 100 færre kalorier ved måltidet da de hadde kjeks eller sjokolade. (Fullhetsnivåene var de samme uansett snacken.)


MER: 21 Snacks for Flat Abs


Funnene tyder på at du tømmer deg selvmed høy protein, ikke-fett yoghurt på ettermiddagen kan bidra til å kontrollere appetitten din - så du er ikke gal på sulten ved middagen og kan oppnå målet om å ta i færre kalorier til middag. Og mens studien var liten, er det verdt å gi yoghurt et forsøk - eller gå for en annen høy-protein-snack.


MER: 5 matvarer med mer protein enn et egg


Følg med på: