/ / Den beste fallsalat for vekttap

Den beste fallsalat for vekttap

Sommeren får all æren for å ha det braSalat-klare produkter, men det er rikelig med høstfrukter og grønnsaker som er fulle av næringsstoffer og smaker godt også. Denne kalkun- og høstgrønnsalatsalat fra Michael Stebner, direktør for kulinarisk innovasjon på Sweetgreen, en deilig opptatt salatkjede, er perfekt hvis du prøver å slippe noen få pund: "Rosemary er flott for vekttap som det er nesten kalorifri, lastet med helsemessige fordeler og høy i smak, "sier Keri Glassman, RD, a Kvinners helse bidragsyter. Brysspirer, en annen hovedbestanddel i denne salaten, er også ideelle fordi de er pakket med fyllfiber og har lite kalorier.


MER: 21 Snacks for Flat Abs

I motsetning til noen slankende matvarer, vil denne salaten gådu laster med energi: "Søte poteter er en vitamin- og mineralrik energikilde som også inneholder resistent stivelse, en naturlig kostfiber som" motstår "fordøyelsen i tarmene for å holde deg full lengre, sier Glassman. "Grapeseed olje inneholder monoumettede fettstoffer, som tar deg tid til å fordøye, og hjelper deg å spise mindre mens du blir energisk." Gjør det i kveld for å få lunsj dekket hele uken.


Søtgrønne Tyrkia og Fall Vegetabilsk Salat

Gjør 8 porsjoner


10 kopper baby greener

Marinert kalkun (oppskrift nedenfor)

Brente Spirer og søte poteter (oppskrift nedenfor)

Tranebær lønn vinaigrette (oppskrift nedenfor)


Kast alle ingrediensene sammen i en stor salatskål, og legg så mye dressing som du vil. Server umiddelbart.


Marinerte Tyrkia


1 fedd hvitløk, knust

1 sprig rosmarin, stammed og hakket

1 ss Dijon sennep

2 ss lønnesirup

? kopp drue frø olje

? kopp varmt vann

1 ts kosher salt

2 kg skinnfritt, utbenet kalkunbryst


Kombiner alle ingredienser unntatt kalkun i enblender eller matprosessor, og bland den til glatt, omtrent to minutter. Plasser kalkunbrystet i en stor frysepose, og legg marinaden til posen. La kalkunen marinere over natten, og stek i 325 ° F ovn til innvendig temperatur når 165 ° F, ca 40-60 minutter. Fjern kalkun fra ovnen, og la den avkjøle før kutting.


Brente Brusselspirer og søte poteter


1 stor søtpotet, kuttet i? "Kuber

4 kopper Spirer, stammed og kuttet i halvparten

? kopp drue frø olje

2 ts kosher salt

Frisk revnet pepper etter smak


Når kalkun er ferdig, skru opp ovnen til400 ° C. Kast grønnsakene i en stor bolle med olje, salt og pepper til grundig frakk. Ordne grønnsakene i ett lag på et kakeblad, vær forsiktig så du ikke sparer pannen (bruk to store kakeplater om nødvendig). Plasser grønnsakene i ovnen til den er brunebrunet og fullstendig tilberedt, ca 20 minutter. Fjern dem fra ovnen, og la dem avkjøle litt mens du gjør dressingen


Cranberry Maple Vinaigrette


? kopp friske tranebær

1 ss lønnesirup

? kopp Balsamicoeddik

2 ts Dijon sennep

? kopp varmt vann

? kopp drue frø olje

? ts kosher salt

Frisk krakket svart pepper etter smak


Kombiner alle ingrediensene i en blender eller matprosessor. Start på sakte, og øk hastigheten til glatt, omtrent to minutter.


MER: 9 genius tips for å lage hjemme-salater smak så mye mer fantastisk


Følg med på: