/ / 7 Delicious Fall Foods som er bra for vekttap

7 Delicious Fall Foods som er bra for vekttap

Kandiserte søte poteter. Potetmos. Eplesmuler. De "er ganske mye synonymt med høsten, men de" er ikke helt midjevennlige. Heldigvis finnes det mange måter å forberede høstprodukt som faktisk bidrar til vekttap (og smake fantastisk å starte opp). Her er mine favorittvalg for å sikre at de eneste ekstra lagene du legger på denne sesongen involverer klær.


beets

Bortsett fra å være deilig søtt, inneholder beetsen phytonutrient forbindelse kalt betalain, som har vist seg å hjelpe kroppens naturlige avgiftningsprosess. Når kroppen din eliminerer giftstoffer riktig, kan den mer effektivt metabolisere maten din.

Brokkoli

Brokkoli er 91 prosent vann- og H2O-tett mater en fin måte å hjelpe deg med å kontrollere vekten din, da de hjelper deg til å føle deg full og hydrert. Forskning fra University of Tennessee viste at forbruk av grønnsaker med høyt vanninnhold kan også hjelpe deg med å opprettholde vekttap. Prøv å steke floretter med litt olivenolje og hvitløk for en god matbit.


pærer

Pærer er en rik kilde til pektin, en løseligfiber som tiltrekker vann for å danne en gel, noe som kan bidra til å senke tømmingen av magen og få deg til å føle deg full lengre. Oversettelse: Du spiser mindre og holder kaloriinntaket nede. Ta en pære til en matbit, eller kutt den opp for å sette i din neste salat for en kremaktig, jordaktig smak.


Granatepler

Disse er en super superfood, som inneholder massevis av vitamin C, som viser forskning kan hjelpe deg med å forbrenne fett. Jeg elsker den unike tangy-yet-søte smaken av arils (granateplefrø) også.


Gresskarfrø

Gresskar er den ingrediens denne tiden av året,men ikke glemte gresskarfrø. Enumettet fett, som er den typen fett som finnes i disse frøene, kan bidra til å redusere magefett. Rist dem med litt havsalt, de er godt sprinklet på salat eller spist på deres Egen som en matbit.


Søte poteter

Mange mennesker er fortsatt sjenert bort fra å spise for mangekarbohydrater, men studier viser at den type stivelse som finnes i potetstøtende stivelse, kan faktisk hjelpe deg med å forbrenne fett. Dessuten er søte poteter en fin måte å tilfredsstille din søte tann uten å pakke på pund. Bake en, og dryss på en liten kanel for en matbit eller en side.


MER: 10 sunne søtpotetoppskrifter


Spaghetti squash

Jeg elsker at dette kan tilfredsstille pastabehovuten å øke inntaket av raffinerte karbohydrater. Squash inneholder også pektin, som regulerer insulin, og hjelper blodsukkernivåene til å holde seg stabilt, slik at appetitten din forblir stabil hele dagen.


MER: Den riktige måten å lage Spaghetti Squash


Følg med på: