/ / Denne nye Topless Yoga-klassen frigjør ditt sinn og dine bryster

Denne nye Topless Yoga-klassen frigjør ditt sinn og dine bryster

Gratis brystvorten Yoga

Denne historien ble skrevet av Erin Magner og repurposed med tillatelse fra Well + Good.

Når du prepper for yogaklassen i Los Angeles Astroetic Studios, er det en ting du ikke trenger å bekymre deg for å pakke: en sportsbh.

I hvert fall det er tilfelle på onsdagskvelderunder Free the Nipple Yoga-en stearinlys restaurerende klasse og lydbad, hvor både menn og kvinner vil dyse sine t-skjorter for å praktisere naken fra midjen opp.

"Konseptet bak klassen er enkelt:like rettigheter for alle, "sier Danielle Dorsey, som ble gravid av formatet med Astroetic Studios grunnlegger Jonathan Haloossim. Hun ble inspirert av den globale Free the Nipple-bevegelsen, som streber etter å legitimere offentlig toplessness for kvinner - en handling som for øyeblikket er ulovlig 35 stater. (Faktisk, for noen år siden i New York City, ble 29 år gammel aktivist Moira Johnston berømt forbudt fra Jivamukti yoga school for å gå topless.)

"For å normalisere og avkriminalisere brystene,Vi må presentere dem i flere ikke-seksuelle innstillinger, men fordi kvinner stadig er objektivert, må de også føle seg trygge i de rom der det er tillatt, sier Dorsey. "Noen av mine mest fredelige øyeblikk har vært på matten, så jeg trodde at det ville være det perfekte stedet for å tillate folk den friheten."

For å lære mer om hva du kan forvente i en topløs yogaklasse, sjekk ut godt + godt.

Følg med på: