/ / Den beste karbohydrater for vekttap

Den beste karbohydrater for vekttap

Tatt i betraktning at du er en smart, godt lest kvinne,du vet sikkert på dette tidspunkt at karbohydrater ikke er onde. Problemet er at det er så mange forskjellige slags frukt! brød! squashes! -som det er vanskelig å vite nøyaktig hvilke som er best hvis du ønsker å slanke seg. Vel, ikke lenger! Her, Elizabeth Somer, R.D., forfatter av Spis din måte Sexy, bryter ned de fire toppkarboene å spise når du vil gå ned i vekt.


Søte poteter

Disse karene har tonnevis av fiber og vann, sombetyr at de fyller deg uten å fylle deg ut. Men også? De smaker fantastisk, så kremaktig og deilig! -så de tilfredsstiller din komfortmatskrav på vei, færre kalorier enn noe kjeft og osteaktig. Ikke last dem opp med tonnevis av fettpålegg som smør eller bacon, eller du vil negere deres slankekraft

Quinoa eller Brown Rice

Som søte poteter har hele korn også myeav fyll-opp fiber og vann-vei mer enn hvite stivelse. Og hvis du koker dem al dente, som betyr at du tar dem av varmen før, slik at de fortsatt er litt seige, vil de ikke øke blodsukkernivået så mye - så du er ikke så sannsynlig å krasje kort tid etter og nå for en sukker pick-me-up.


Spaghetti squash

Åh hei, praktisk talt perfekt diettmat. Spaghetti squash er like fylle og smakfull som vanlig pasta, men den inneholder færre kalorier per kopp (42 versus 221, henholdsvis).


Vannmelon

Ja, det er en carb! Og det er 92 prosent vann, så du kan i utgangspunktet tenke på det som en snacker's BFF. Det vil si, du kan smelte bort til ditt hjerte innhold uten å ta i alle slags ekstra kalorier. Poeng.


Mer fra Kvinners helse:

De 15 beste Fat-Burning Foods

Spis mer, mister mer vekt

6 måter å komme tilbake på spor etter overmåling


Følg med på: