/ / De 5 beste sommermatene til detox og miste vekt

De 5 beste sommermatene til detox og miste vekt

Mat smaker alltid bedre når de er "i sesongen-og heldigvis er mange sommer-y-matvarer også gode for taljen. Vi sjekket inn med Jaclyn London, M.S., R.D., senior diettist på Mount Sinai Hospital i New York City, for å finne ut hvilke varme vær mat du burde laste opp akkurat nå hvis du prøver å slippe pounds.


kirsebær

I tillegg til å ha høyt vann og fiberinnhold, kirsebær har også antiinflammatoriske effekter som hjelper med vekttap, sier London. "Som en ekstra bonus, disse er høye i antioksidanter og er knyttet til bedre søvn, noe som også burde bidra til å regulere vekten din," sier hun.

MER: 10 Perfect Cherry Smoothies


tomater

Beste på sommermånedene inneholder tomatermye vann, som bidrar til å avverge dehydrering-relatert sult. "Disse er også superhøye i kalium, noe som er flott for å balansere diett høyere i natrium," sier London. Dette er spesielt viktig siden kalium kan hjelpe deg med å slå oppblåsthet.


Jalapeno Peppers

Denne krydrede veggie vil legge litt varme til dinsommermat - og hjelpe deg med å spise mindre i prosessen. "Jalapeno paprika inneholder capsaicin, hvilke studier har knyttet til vekttap," sier London. Legge litt varme til mat kan også hjelpe deg med å slippe pounds. "Forskning har vist at du pleier å spise mindre mat generelt når du har noe krydret," sier London. På toppen av det kommer du også til å nå glasset ditt mer når du bruker jalapenos - og fylling av væske vil bidra til å skylle overflødig vannvekt fra kroppen din.


MER: Brenn mer fett i to enkle trinn


bringebær

Hindbær pack en kraftig vekttap kombinasjon av fiber og vann. "Hindbær er så moden, lett tilgjengelig og deilig akkurat nå," sier London. "Dessuten er de ekstremt billige."


Iced Green Tea

Neste gang du treffer Starbucks drive-thru, bestillingenen usøtet grønn te. Forskning viser at katekiner i denne drikken kan ha vekttap fordeler. Koffein og antioksidanter kan også bidra til å øke stoffskiftet, sier London.


MER: Den riktige måten å drikke grønn te for vekttap


Følg med på: