/ / 8 Detox Superfoods for Fall

8 Detox Superfoods for Fall

Av Emily Bibb for POPSUGAR Fitness


Med feastsesongen nærmer vi oss, vier her for å minne deg på at dietten din ikke er dømt! Høstsesongen er lastet med detox kraftverk; Disse produktene vil naturligvis hjelpe deg med å komme tilbake på sporet. Næringsrike matvarer som ingefær, kale og rødbeter har ikke bare mage krefter, men de smaker også godt. Spis disse god-for-sal-salater, supper og raske smoothies etter trening, for å bevege deg forbi det sukker som bortfaller. Lær om våre 8 favoritt fall detox mat for å hjelpe deg med å lage mat!

1. ingefær

Mageproblemer? Vend til ingefær. Ikke bare kan denne krydret roten avlaste fordøyelsessystemet ditt, det er lastet med antioksidanter og antiinflammatoriske forbindelser. Ingefær kan også øke immunforsvaret, assistere i avgiftning ved å fremme en sunn svette, ridding kroppen din av infeksjoner.


Oppskrifter å prøve med ingefær:

Gulrot ingefær smoothie

Krydret asiatisk salat


2. Beets

Beets har blitt vist å gi antioksidant,anti-inflammatorisk og avgiftningsstøtte. De er også fylt med folat, fiber og kalium. For å få mest mulig ut av beets, nyt dem rå - denne høsten veggie mister næringsverdi som tilberedningstiden øker.


Oppskrifter å prøve med rødbeter:

Søtrosa juice

Rødbete og eplesalat


3. Granatepler

En fall favoritt, granatepler er kjent for å kjempevisse typer kreft og fyll en diett med tonnevis av vitaminer. Granateplefrø er kjent for å bidra til å redusere kolesterol, redusere risikoen for slag, og til og med hjelpemiddel i vektstyring. I noen kulturer er det kjent som den magiske frukten!


Oppskrifter for å prøve med granatepler:

Granateple og squash salat

Tranebær og granateple saus


4. Sprøyter

Mor hadde rett: Du burde spise de Brusselspirene! På ernæringsmessig nivå er brusselspirer lavt i kalorier og høyt i vitamin C og K; De er også fulle av fiber. Den svovelrike veggie er også en detox-superstjerne lastet med kreftbekjempende antioksidanter og til og med noen omega-3 fettsyrer. Når det gjelder å spise og matlaging, smaker de ganske bra og kan nytes i en rekke høstoppskrifter.


Oppskrifter for å prøve med spire:

Ristede Spirer med valnøtter

Kremaktig vegansk suppe


... Klikk HER for 4 flere fall detox superfoods på POPSUGAR Fitness!


Følg med på: