/ / 'Jeg begynte å gå før hvert måltid - her er hva som skjedde'

"Jeg begynte å gå før hvert måltid - her er hva som skjedde"planlegge turene dine
Min tidsplan tok en hit - men ikke så ille som jeg forventet.


Før gangsforsøket startet, ble jeg dømti vane med å trene første om morgenen (som å prøve disse 4 enkle øvelsene som holder deg tonet). Å legge til å gå til ligningen, men betydde at jeg måtte våkne enda tidligere, så jeg hadde nok tid til å gå til og fra treningsstudioet. Jeg måtte også justere min lunsjtid. Før jeg startet denne oppgaven, ville jeg vanligvis ta en spasertur etter lunsj, som å flytte rundt hjalp meg alltid å miste den groggy overfylte lunsjfølelsen. Men jeg forandret ting og begynte å gå før lunsj, i stedet. Det var overraskende enkelt å flytte ting rundt.


Jeg begynte faktisk å kreve grønnsaker.
Jeg begynte faktisk å kreve grønnsaker.


Jeg var sjokkert at det å gå før jeg spiste, gjorde det ikkegjør meg sultenere. Det hjalp faktisk med å lette appetitten min, selv de korte, 10 minutters gange jeg vanligvis tok. Jeg vet ikke om det var endorfinene eller hva, men det setter meg også i en sunn tilstand, noe som gjør meg mer tilbøyelig til å nå en salat eller et stykke kylling med grønnsaker.


Vil du ikke ha en hardcore treningsøkt? Sjekk ut disse enkle yoga-bevegelsene for vekttap:familie turer
Til tross for det første barnets motvilje, ble det en morsom familieaktivitet.


Å finne ut hvordan du skal passe på en tur før middagvar ikke lett. Jeg pleier å løpe som gal mellom barna mine. "Diverse sportsaktiviteter og prøver å klemme seg i matlagingmiddager, jeg ville ikke være skyldig, så det var mer enn litt skremmende å legge til en ting til blandingen. Plus, barna er alltid sultne når de kommer hjem, så det går ut på en tur var det siste de ønsket å gjøre. Men i et øyeblikk av morinspirasjon bestemte jeg meg for å gjøre det til et spill: Hver gang guttene mine og jeg gikk ut for en liten førmiddagspromenade, la jeg dem velge ruten rundt vårt nabolag - uansett hvor blåsig eller rart det kan være. Så tester vi hverandre for å se om vi visste noen barn fra skolen som bodde underveis. Bonus: Vi ser ofte naboer og andre vandrere mens vi var ute, noe som fikk meg til å føle seg mer som en del av mitt samfunn. Vår pre-dinner-tur ble snart en mye forventet hendelse i mitt hjem.


går for vekttap
Det påvirket ikke vekten min.


Mens jeg sjelden savnet en tur, nummeret på minskalaen forandret seg ikke. Men det overrasket meg ikke. Jeg hadde startet et sunt regime et år tidligere, og ga opp sprit, begrenset mine raffinerte karbohydrater og trente regelmessig, så jeg følte at jeg var på et ganske bra sted, helse og vekt. Også siden jeg visste at jeg skulle ta tre daglige turer, slår jeg opp med å ta færre trinn i løpet av dagen, som å gå mindre og ta t-banen mer når jeg var på Manhattan - som ikke kunne ha hjulpet med vekttapet. (Hvis du mister vekt er et av dine walking mål, ta en titt på hvordan du starter på din tur hvis du har 50 + pounds å tape.)


Men for å være ærlig, sa jeg ikke ja til detteoppdrag å gå ned i vekt. Jeg så det som en måte å få mer frisk luft og få barna til å gå - og jeg lyktes på begge teller. Det gjorde meg også fast bestemt på å gjøre det til en vane å begynne å gå mer med guttene mine; Jeg vil innpode i dem en kjærlighet for å gå, akkurat som meg. Jeg er glad for å si at vi fortsatt går om natten når vi kan, selv om jeg må innrømme at det ofte er etter middag.


Artikkelen jeg tok en tur før hvert måltid for en måned å se om det ville hjelpe meg å miste vekt. Her er hva som skjedde. opprinnelig dukket opp på forebygging.Følg med på: