/ / Kan du gå Vegan virkelig hjelpe deg å miste vekt?

Kan Going Vegan virkelig hjelpe deg å miste vekt?vegansk vekttapVi vet allerede at å gå veganer (eliminering av alle animalske produkter fra din roster, inkludert kjøtt, fjærfe, fisk og meieri) kan være bra for helsen din hvis du gjør det riktig.


Takket være kalorier, nærings-tett natur av plantebaserte matvarer, øker du inntaket av fiber og næringsstoffer. Men vil en vegansk diett gjøre din midje også solid?

Vitenskapen sier ja. En 2016 studere publisert i Journal of General Medicine fant at folk som følger en vegansk diett sebedre resultater enn dieters på andre vekttap planer, mister et gjennomsnitt på fem pounds mer på kort sikt. Selvfølgelig er det mer å kaste pounds enn å bryte opp med animalske produkter.


Her er hvordan du bestemmer deg for å gå veganer, er billetten din til en slankere fremtid.


Sjekk ut denne smoothie-bytten som kan gjøre at du føler deg fyldigere i lengre tid:


?Vegan vekttap fordeler


Ditching animal-basert spiser betyr elimineringkolesterol og mange kilder til mettet fett fra repertoaret ditt, som i seg selv kan bidra til å fremme en sunn kroppsvekt og kroppsmasseindeks (BMI), sier New Jersey-basert registrert dietist Alyssa Cohen. (Fakkelfett, bli i form og se og føl deg bra med Women's Health, s All in 18 DVD!)


Pluss, stole på næringsrik tett helmatautomatisk skjærer kaloriinntaket ditt - og ikke bare fordi det innebærer spøkelse av behandlede ting. Plantebaserte matvarer inneholder en mye høyere konsentrasjon av vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer enn dyrebaserte matvarer, men det meste av vekten kommer fra vann, slik at du kan nyte et høyere volum av grub uten å oversette kaloriene dine.


"Siden du bare kan passe så mye mat i tarmenNår som helst, fyller du på plantebaserte matvarer til tilfredsstillelse betyr det nesten alltid å bruke færre kalorier enn du fyller på dyrebaserte matvarer, sier Tom Hritz, Ph.D., RD, klinisk ernæringsleder på Magee-Womens Hospital av University of Pittsburgh Medical Center. Vegan matvarer er også veldig høye i fiber, noe som kan bremse fordøyelsesprosessen, som hjelper deg til å føle seg fyldigere og gå lengre mellom måltider uten å være sulten, legger han til. Og mer fiber bidrar til å fremme tarmregeligheten , og hjelper deg med å slå oppblåstheten.


Dessuten holder faktumet at du spiser mer frukt og grønnsaker blodsukkeret ditt stabilt - til slutt nixing søppelbehov før de begynner - er bare glasur på kaken (som du ikke vil bli fristet til å spise).


Vegan vekttap mislykkes


Mens en vegansk diett kan fremme vekttap, detkan også føre til vektøkning hvis du ikke er forsiktig. Det er viktig å ikke bryte en helsehalo rundt et bestemt diett fordi det fortsatt finnes matvarer som passer til det dietten som ikke er de mest ønskelige valgene, sier Cohen . Tross alt er pommes frites stekt i vegetabilsk olje, teknisk vegansk, som er potetgull og mange andre kaloribelagte matvarer.


Alle som begynner en vegansk diett bør vurderejobber med en dieter for å sikre at de "scorer tilstrekkelig ernæring." Noen dyrebaserte matvarer er høyt i viktige næringsstoffer vi alle trenger. Og når du unngår dem, kan det være utfordrende (men ikke umulig) å få dem fra plantebaserte matvarer, sier Hritz. Få nok protein på et plantebasert diett, som er nøkkelen til å opprettholde muskelmasse og forandre stoffskiftet , kan være spesielt vanskelig. Du kan også bli borte på vitamin B12, jern, kalsium og vitamin D, som alle finnes i animalske produkter, og mangler som disse kan føre til overvekt å holde fast. Faktisk en 2015 studere publisert i Journal of the American College of Nutrition fant at i forhold til normalvekt individer hadde overvektige voksne 5 til 12 prosent lavere nivåer av vitaminer A, C, D, E, kalsium og magnesium.


"Noen ganger kan veganske diettbegynnere bli trukketmot å spise mer karbohydrater og stivelsesholdige grønnsaker for å føle seg fulle, spesielt hvis deres diett ikke er tilstrekkelig i gode kilder til protein, sier Nina Eng, R.D., sjefsklinisk diettist på Plainview Hospital i New York. Overdreven inntak av begge kan føre til vektøkning og problemer med blodsukkerkontroll, noe som kan utløse sint junk food cravings.


Men bare fordi det er utfordrende å scorevisse viktige næringsstoffer gjennom et vegansk kosthold betyr ikke at du er vekttapsmål er dømt, sier Cohen. Som med enhver vekttapsstrategi, er planlegging avgjørende for suksess.


Bunnlinjen


Rett opp, flytter fokuset til plantebaserternæring og protein for å miste vekt er ikke slemt. Men du trenger ikke å gå til ekstreme for å høste vekttapene ved en kostholdsstoff. Bare innlemme flere plantekilder til dagen. "Det blir også populært å velge en eller to dager i uken for å gå vegetarianer eller veganer, noe som er en fin måte å legge til variasjon på rutinen din," sier Cohen. Og det kan hjelpe deg med å skur pounds å starte. bestem deg for at vegan er for deg, vurder gradvis å gjøre overgangen for å unngå sperringer som kan komme fra å avbryte din iskremavhengighet, kald kalkun.Følg med på: