/ / 5 ting som alle får feil om yoga

5 ting som alle får feil om yoga

Jeg har vært en yoga lærer i syv år og harhar økt for 16 - så lenge før lululemon bukser ble status symboler. Men jo mer populære yoga blir, jo mer oppdager jeg at folk kjøper inn misforståelser om det.

Selv selvoppgitte yogier blir ofte forvirret av hva yoga er og hvem det er for, så jeg er her for å debunk de vanligste myter om øvelsen.

1. Yoga handler om å lære å gjøre kul poser
Yoga handler ikke om poser i det hele tatt - i hvert fall ikke imåten du tror. Posene er ment å bringe deg inn i øyeblikket og ideelt for å hjelpe deg med å finne den linjen mellom innsats og letthet. Det er oppfordringer å lære oss at livet hele tiden er i fluss og forandring er uunngåelig, men hvis du kan jobbe for å finne veien mot den linjen, vil du sannsynligvis føle deg mer i fred med alt.

2. Du må være fleksibel for å gjøre yoga
Dette er trolig den vanligstemisforståelse - og den som stopper så mange mennesker fra å starte yoga. Her er sannheten: Yoga handler ikke om fleksibilitet. Yoga handler om å lære å være i nå og nå og den fysiske øvelsen som kan hjelpe deg med å finjustere denne tilnærmingen til livet.

3. Yoga er en religion eller et kult
Yoga en åndelig praksis, ja, men det kan parre med din nåværende religiøse tro eller ikke-tro. Det krever ikke at du avstår fra andre trosretninger - eller å ha tro på det første.

4. Du må være en mager hvit jente til praksis
Ingenting kan være mer latterlig eller lenger frasannheten. Yoga handler om selvtillit ved å lære å ta deg inn i det nåværende øyeblikk og deretter få styrken til å bli der og handle fra det, uansett hvor utfordrende livet blir. Dette er noe alle kroppstyper - og begge kjønnene - kan dra nytte av.

5. Du blir en New Age Hippie
Teksten du leser når du trener for å blien yoga instruktør snakker ikke om fred og kjærlighet i den måten popkulturen vil ha deg til å tro på. Du trenger ikke å være veganer eller begynne å kjøpe alle bohemske klær for å øve. Igjen, yoga handler ganske enkelt om å være i nået og det krever det å komme dit.

---

Alexandria Crow er en yoga lærer som spesialiserer segi å undervise både fysisk mekanikk av yoga asana og de større åndelige og mentale komponentene i øvelsen. Du kan finne ut mer om henne på AlexandriaCrow.com og på Instagram, Facebook og Twitter.

Følg med på: