/ / Hvordan går 10 000 trinn en dag hjulpet denne kvinnen taper nesten 100 pund

Hvordan går 10 000 trinn om dagen hjalp denne kvinnen tapt nesten 100 pundhva 10000 trinn om dagen ser utDenne artikkelen ble skrevet av Sarah Klein og levert av våre partnere på Forebygging.


I juni 2015, Amanda L., av Chambersburg, Pennsylvania, slo sin tyngste vekt på 281 pounds. Da legen diagnostiserte henne med leversykdom forårsaket av å være overvektig, bestemte hun seg for at det var på tide å gjøre noen endringer. Ved hjelp av en Fitbit Fitness Tracker begynte hun å telle trinn, og i dag, i 35 år, mistet hun nesten 100 pounds. Her er det som trengs for å nå det 10.000-trinns benchmark hver dag.

Før: 281

Etter: 187


Å treffe 281 pund var et våkneanrop. Jeg visste at jeg hadde gått i vekt, men jeg hadde ikke forstått hvor mye. Jeg hadde smerter i knærne og andre medisinske problemer da legen min anbefalte leverbiopsi. Jeg ble diagnostisert med nonalcoholic cirrhosis av leveren, og min vekt var å skylde på. Det var den siste pushen jeg trengte å gjøre noe annerledes. (Tap opptil 15 pounds på bare 30 dager med denne revolusjonerende supermatplanen fra utgiveren av Forebygging!)


Jeg har ganske mye aldri trent før. Jeg har en hund, så jeg ville ta ham på korte turer og gikk litt rundt på jobben, men jeg spiste det jeg ønsket, det tasted godt.


Jeg besøkte et vekttap klinikk hvor jeg lærtenyttige tips, som å bytte til fullkorn og pakke sunne snacks for arbeid, så jeg ville ikke være fristet til å stoppe for fastfood. Jeg ble med på et treningsstudio og begynte å gå mer. Jeg kunne ikke gjøre mye mer enn fem minutter på sykkelen eller i elliptikken før jeg pustet tungt, men jeg bygde langsomt utholdenhet. Nå kan jeg gjøre 45 minutter på kardioutstyr.


En venn av meg fortalte meg hvordan hun brukte henne Fitbit å spore hva hun spiste. Etter å ha gjort litt forskning, kjøpte jeg Charge HR modell, som kan hjelpe meg med å telle kalorier, trinn,anslå hvor mange kalorier jeg brente, og mer. Det jeg ikke skjønte var hvor vanskelig det ville være å treffe 10 000 skritt om dagen. Jeg husker å tenke, "Å, det er enkelt!" Men da jeg begynte å gå, skjønte jeg at det var ikke lett.


Så jeg fant små måter å legge til trinn til dagen min: parkering i det fjerne hjørnet av en butikkens parkeringsplass, ta trappen i stedet for heisen, ved hjelp av en annen inngang på jobben for å gå videre til skrivebordet mitt. Jeg gikk til mitt lokale yoga-studio i stedet for å kjøre. Hvis jeg går på en avtale, går jeg 15 minutter tidlig og gjør et ekstra runde.


Jeg holdt også oversikt over hva jeg spiste. Jeg lærte at måltider på restaurant ofte inneholder mye mer kalorier enn jeg skjønte. Du tror salater er sunne, men med stekt kylling, ost og ranch dressing som påfyll, er noen like høye i kalorier som en cheeseburger. Logg på alt jeg spiste, bidro til å lære meg å gjøre sunnere valg. Med disse øvelsene og spiseendringene mistet jeg rundt fem til seks pund i uka.


Jeg har gått fra å ha på seg en størrelse 22 bukse til en størrelseåtte-jeg måtte helt erstatte garderoben min. Jeg er ned til 187 pund, og målet mitt er å komme til 150 eller 160 pund. Som jeg har utviklet seg, begynte jeg å gå ned i vekt med en mye langsommere hastighet. For å holde motivasjon, gjør jeg Fitbit utfordringer med vennene mine.


Jeg pleide å ta seks forskjellige medisiner om dagen,og nå er jeg ned til en anti-inflammatorisk for knærne mine. Min siste leverprøve kom tilbake nesten helt normal, og jeg har ikke halsbrann eller høyt blodtrykk lenger. Og i henhold til Fitbit har min hvilepuls økt. Det er ganske pent å kunne spore hvordan helsen min blir bedre etter hvert som jeg går ned i vekt. Nå har jeg så mye mer energi, det gjør jeg ikke vil å sitte hjemme på sofaen lenger.


Slik får Amanda 10.000 skritt (og noen ganger så mange som 14.000!) Om dagen:  • Jeg tar en tidlig morgen tur med hunden min i 30 til 45 minutter.

  • Jeg går i det minste en del av min times lange lunsjpause.

  • Når jeg snakker på telefonen på jobb, bruker jeg en ørepropp og spasertur rundt kontoret.

  • Etter arbeid går jeg på treningsstudioet for å bruke tredemølle eller Arc-maskinen.

  • Etter middag tar jeg en tur med hunden min.Følg med på: