/ / 5 måter Pumpkin Spice Addiction kan hjelpe deg å slippe pounds

5 måter Pumpkin Spice Addiction kan hjelpe deg å slippe pounds

'Tis sesongen for gresskar krydder alt, og sjansene er at dine trang til den trendy sesongmessige smaken kommer ut av kontroll. Men som det viser seg, kan du bruke din appetitt for gresskar-y deliciousness å slippe pounds-yup, vi er seriøse.Siden gresskar er en stor kilde til fiber, kan dubruk det på kreative måter å fylle opp og gi fordøyelsessystemet ditt et løft, sier Abby Langer, RD "Disse smaker er vanligvis forbundet med overbærende ting som paj, lattes og andre festlige godbiter, sier Langer - men du kan også bruke dem å lage helse-bevisste spiser bare smak dekadent. Og jo mer smakfull maten din, jo mer satiated vil du være, sier Brigitte Zeitlin, R.D., diettist på B Nutritious.
(Ser etter et program som hjelper deg med å få en flat mage-og hold det på den måten? Med våre Lose Belly Fat-For Good rutiner, kan du se resultater i så lite som to uker.)

Men vent, det er mer: Noen av de krydder som utgjør gresskar krydder krydder krydder har vist seg å være til nytte for vekttap innsats, sier Zeitlin. Forskning viser at kanel kan bidra til å regulere blodsukkeret, noe som hindrer deg i å krasje og når den nærmeste posen med sjetonger mellom måltidene. Og ingefær i krydderblandingen bidrar til å redusere fettsyrer i blodet ditt og holder blodsukkeret ditt stabilt også.Er du solgt? Her er fem ideer for å spice opp dietten og gå ned i vekt i høst.


Pump opp morgenen havremel


Prøv å blande 1/4 kopp ikke sukker tilsatt gresskarpuréinn i havregryn for å gi frokosten to ekstra gram fiber, sier Langer. "Fiber bidrar til å holde deg full lengre, noe som kan holde trang til mindre sunn mat i sjakk," sier hun. Ta gjerne med noen få rist av gresskar-krydderur, for mer festlig smak.


Sip en tilfredsstillende smoothie


Pak blenderen med 1/3 kopp gresskarpuré, 3/4kopp 2 prosent vanlig gresk yoghurt, 1/4 kopp skummet melk, en teskje honning og gresskar-krydderpike for en slurkbar gresskar krydder smoothie! Takket være melk og yoghurt er denne sunne drikken fullpakket med protein for å hjelpe deg til å føle deg fyldig lenger, sier Langer. Tenk på den kremrike næringsrike versjonen av latte-den smaker like bra.Spice Up Yoghurt


Legg til en eller to spiseskjeer gresskarpuré til 2prosent vanlig grekisk yoghurt for en fylling, fiberpakket frokost eller ettermiddagsmat. Deretter kan du tømme den med et dash av gresskar-krydderurk for enda mer smak. "Vanlig gresk yoghurt er høy i protein og lavt sukker, noe som gjør det til en god mat for vekttap, sier Zeitlin. Det proteinet hjelper deg å føle deg full, reparerer musklene dine etter trening, fremmer fettforbrenning, og kan avværge sult-indusert trang, sier hun.


Lag en frisk pre-workout-snack


Gå utover puré og eksperimentere med gresskarrett fra lappen ved å steke skiver av grønnsaken i ovnen, sier Langer. Drikk en til to teskjeer honning over en-tommers skiver gresskar (paj gresskar eller babysukker gresskar-ikke den typen du skulle skjære), og dryss på noen gresskar krydder. Stek dem på 350 grader i ca 45 minutter til gresskarens hud er myk (og kjøkkenet lukter som himmelen). Takket være karbohydrater, kan denne stivelsesholdige grønnsaken være den perfekte pre-workout-behandlingen for å få deg til energi og klar til å svette. "Kroppen din tar i utgangspunktet karbohydratreserver til drivstoffaktivitet," sier Langer. "Ristede gresskar skiver ville være en god mat en til to timer før trening."Prøv en ny Toast Topping


Avokado toast er en frokost klassiker, men dettesesongmessig ta kan konvertere deg for alltid. "Spred 2 ss gresskarpuré på helkornsrøtter, og dryss på noen gresskarfrø for ekstra knase," sier Zeitlin. Topp det av med en risting (eller fem) av gresskar-krydderspice, og du har frokost av mestere. "Fordi gresskar og hele korn er både høyt i fiber og lavt sukker, er det den mest næringsrike smellen for pengene dine," sier Zeitln.


Følg med på: