/ / 10 matvarer du egentlig burde spise akkurat nå hvis du prøver å miste vekt

10 matvarer du burde virkelig spise akkurat nå hvis du prøver å miste vektDenne artikkelen ble skrevet av Lizzie Fuhr og repurposed med tillatelse fra POPSUGAR Fitness.


En oppryddet diett full av hele, naturlig mat erviktig for vekttap suksess. Heldig for oss, noen av våre favoritt sommerfrukter og grønnsaker er fullpakket med næringsstoffer som virker til vår fordel. Hold kroppen din på topppotensialet med disse 10 produktstykkene. Bekjempelse av fett har aldri vært så deilig.


bringebær


Hindbær inneholder flavonoidantocyanin,som hjelper kroppen din til å produsere adiponektin, et hormon som har vært knyttet til lavere glukose nivåer, mindre cravings og høyere metabolisme. Enten de er frisk eller frosne, er de en stor kilde til fiber, et viktig næringsstoff som forbedrer fordøyelsen og bidrar til å slå opp, en kopp bringebær gir åtte gram fiber!


I SLEKT: 16 enkle diett tips som virkelig fungerer

blåbær


Blåbær er mye mer enn en tangy godbit fordin smaksløk. Forskning ut av University of Michigan funnet en diett rik på blåbær kan endre hvordan kroppen din lagrer og behandler sukker for energi og i sin tur reduserer magefett. Snack på disse blå skjønnhetene mens de er i sesong for å støtte dine vekttapsmål.


I SLEKT: 4 ting jeg skulle ønske jeg visste før jeg begynte å miste vekt

Vannmelon


Vannmelon er 92 prosent vann og spiser den påen varm dag kan hjelpe deg til å føle deg best og bidra til å slå oppblåsthet som kommer fra dehydrering. Denne oh-så-forfriskende behandelen begrenser også tunge dessertbehov; bytte den til et stykke kake eller brownie for å spare tonn kalorier.


I SLEKT: Følg disse 11 trinnene for å nå målvekten

Ananas


Ananas er høy i enzymet bromelain, som bidrar til å bryte ned protein og lette fordøyelsen. Støtter fordøyelsessystemet ditt støtter alle dine vekttapsmål og slår irriterende oppblåsthet.


Klikk her for å se fem flere sommerfôr for vekttap fra POPSUGAR FITNESS.Følg med på: