/ / 7 High-Protein Snacks som kan hjelpe deg å miste vekt

7 Protein-snacks som kan hjelpe deg med å miste vektDu vet at et proteins proteininnhold bidrar til å bestemme hvor tilfredsstillende det er - og nå er en ny studie publisert i Ernæring Journal antyder at snacks rik på næringsstoffet kanbidrar til å redusere sultnivåer og føre til at du spiser færre kalorier når du setter deg ned til middag. Oversettelse? Velg de riktige småtene, og de kan hjelpe deg med å spise mindre å slanke seg. Her er syv alternativer med mer enn syv gram protein - alt for færre enn 200 kalorier.

Krave Jerkies


På Whole Foods-butikkene tar denne gourmeten seg jerkykommer i eksotiske smaker som Chardonnay Thyme Tyrkia, Cabernet Rosemary Beef, og Honningfersken Grillgris. De har alle åtte til 12 gram protein og 90 kalorier per en-ounce servering.

Elli German Style Quark


Denne osten har en konsistens som som greskyoghurt, men det er ikke surt og det er ikke tilsatt sukker. Du kan få det i vanlig, jordbær, blåbær, fersken, sitron, ananas, kirsebær, vaniljebønne, bananfoster, mint sjokolade eller havsaltkaramell. av smaker har ca 80 kalorier og 14 gram protein per porsjon.

Luna barer


Selskapet har nylig gjort alle sine barerglutenfri (men ikke bekymre deg, dine favoritt smaker smaker ikke noe annet - de er bare laget med havre som nå garanteres å ikke krysskontamineres med gluten når som helst under behandlingen). Hver bar inneholder åtte eller ni gram protein og 170 til 190 kalorier.

365 Everyday Value Organisk Whole Soynuts Rostet


Denne smakfulle og sunne snacken inneholder et stort 12 gram protein pr. 130 kalori servering.

Brown Cow Nonfat Fett Gresk Yoghurt


Disse smaker som dessert - du kan få dem innsmaker som saltet karamell, vanilje, ananas og svart kirsebær-men inneholder 14-15 gram protein per porsjon og mindre enn 150 kalorier. Som en ekstra bonus, er denne yoghurten også GMO-fri.

ThinkThin LEAN protein barer


Hver bar pakker 10 gram protein på bare 150 kalorier. Hva er mer, de har også fem gram fiber og utallige smaker som kanelbunne hvit sjokolade og sjokolade mandelbrune.

Sargento Natural String Oster Snacks


Sjansene er, foreldrene dine pakket strømpost ilunsjen din på et eller annet tidspunkt når du var i skolen, men de er fortsatt et godt valg selv etter oppgradering. Sargentos versjon har åtte gram protein og 20 prosent av det daglige anbefalte kalsiuminntaket, alt for bare 80 kalorier.Følg med på: