/ / Kan nå 10 000 trinn om dagen, hjelper deg med å miste vekt?

Kan nå 10 000 trinn om dagen, hjelper deg med å miste vekt?teller trinn for vekttapSannhet: Vi er alle skyldig til å snike på vår tracker noen for mange ganger om dagen i håp om å treffe de ettertraktede 10.000 trinnene. Men vil de skrittene faktisk ta ned tallet på skalaen?


Svaret kan overraske deg: "Jeg tror at hvis du bruker trinntelling som et middel til å gå ned i vekt, kommer du til å øke vekten," sier Charlie Seltzer, M.D., en vekttapspesialist basert i Philadelphia. "Stegtall er gode mål å ha, de burde bare ikke være relatert til vekttap."

* Cue gasps *


Hvorfor går det ut fungerer ikke

Her er Seltzer's teori: Siden du holder øye med trinnene dine, må du ikke virkelig måle hvor mange kalorier du brenner, kanskje du tror du bruker mer energi enn du er. Da, når du spiser, vil du sannsynligvis overdrive det fordi du tror du har mer plass i kaloribudget ditt.


RELATERTE: 5 viktige ting å gjøre hvis du trener for vekttap


Selvfølgelig kan aktiviteten definitivt bidra til vekttap, sier Matt Delaney, C.S.C.S., en trener 4 trener på Equinox i New York City. Som han setter det, skjønt: "Du kan ikke utreise et dårlig kosthold."


Foruten det hele kalorier i vs kalorier utproblem, nå 10.000 skritt ved å gå, er ikke en intens nok trening for å gjøre en buk i dine vekttapsmål, sier Delaney. "For et lite antall mennesker, kan gå gi nok av et stimulus for å starte vekttap prosessen," sier han. "Men for de fleste av oss er det ikke kraftig nok til å forårsake noen signifikante endringer i våre talje." (Start din vekttap reise med Women's Health's Body Clock Diet!)


Hva å spore i stedet

Hvis du vil miste lbs, fokuser på hva du spiser. Selv om alle er forskjellige, må du finne ut hvor mange kalorier du skal spise hver dag for å miste en til to pund per uke, sier Seltzer. Dette nummeret er for det meste avhengig av alder, vekt og aktivitetsnivå.


Sjekk ut denne formelen for å hjelpe deg med å finne nummeret ditt. (Husk at du aldri skal gå under 1200 kalorier, eller minimumsbeløpet du må fungere).


Deretter trener på hvilken måte som helst for deg. "Å spørre noen som jobber i åtte eller flere timer om dagen for å gå 10.000 trinn, setter dem opp for feil, sier Delaney. "Et fokusert treningsprogram ville gi mye større fordeler enn å gå, på kort tid."


Fordi, hei, hvis du kan knuse en 45-minutters Kettlebell-treningsøkt, vil du brenne mer kalorier enn en halv dagers skritt, sier han.Følg med på: