/ / Ny forskning sier at folk som bærer denne typen jeans, er de lykkeligste

Ny forskning sier at folk som har på seg denne typen Jeans, er de lykkeligste

Elsker dine skinny jeans? Du elsker sikkert ditt liv også. I det minste er det en ny undersøkelse fra det private forskningsfirmaet Qualtrics, ifølge en historie fra U.K.s Daily Mail Online. Ifølge funnene er passformen på jeansene en gave på hvor glad, trygg og selv miljøvennlig du er.


Undersøkelsen antyder at personer som har slanke jeans, er 9 prosent mer sannsynlig å rapportere "de høyeste nivåene av lykke" enn folk som ikke bærer skinnies.

Og i ikke sjokkerende på alle nyheter: Folk som sier at de er "ekstremt eller veldig selvsikker", er 12 prosent mer sannsynlig å være skinnyskere.


I SLEKT: 19 Jeanspar som vil forvandle utseendet ditt


Det er heller ikke overraskende at 33 prosent av de som bruker slanke jeans, også kjører motorsykler siden, sist vi sjekket, bluss og raskt spinndekk er ikke akkurat beste knopper.


Men undersøkelsen fant noen weirder-statistikk også: For eksempel er det mer sannsynlig at fans av tynne jeans sitter i gangen enn ved vinduet på fly (slik at de kan strekke seg ut og unngå å kutte benkirkulasjonen?). De er også åtte prosent mindre sannsynlig å være i Apple-datamaskiner enn PCer.


Folk i storbyer er også to ganger så sannsynlig å ha slanke jeans som folk i små byer fordi ... ingen anelse.


I SLEKT: Hvordan du bruker kjæreste jeans


Men mens alt det er morsomt, tilsynelatende magerjeans gjør oss jerks når det gjelder å redde planeten. Undersøkelsen fant at folk som rapporterer resirkulering mest, er syv prosent mindre sannsynlig å ha på seg skinnies.


Verdt å peke ut: Qualtrics ser ut til å dele informasjon om hvor mange som faktisk deltok i denne undersøkelsen, så vi aner ikke hvor pålitelig (eller ikke) det er.


Men hvis du planlegger å gå til et rally for miljøet helst snart, kan du forlate dine skinnies hjemme. Eller våge å være annerledes - ditt valg!Følg med på: