/ / 5

5

5 kylling hud behandlinger

5. Spiser rikelig med Omega-3

Det du spiser kan spille en rolle i huden dinbetennelsesnivåer, noe som kan forverre eller utløse forhold som kyllinghud. Craig Austin, M.D., en dermatolog fra New York City, anbefaler å holde seg borte fra meieriprodukter hvis du er utsatt for keratosis pilaris, samt å spise et friskt kosthold som hydrerer huden fra innsiden ut. Mat som er rik på omega-3 er viktig for fuktighet og sunn hudcellefunksjon. Dette inkluderer valnøtter, linfrø, laks, tunfisk, sardiner og soyabønner. Leafy greener er også alltid gode til å komme inn for total hudhelse og funksjon, legger til Austin.

5 kylling hud behandlinger

4. Bytte til Fragrance-Free Products

I noen tilfeller er keratosis pilaris forårsaket ellerforverret ved å bruke duftige kroppsprodukter som lotioner, kremer og parfyme-sprayer, ved hjelp av duftende såper og kroppsvasker, og ved å dusje med varmt vann, sier Austin. Sørg for at kroppsomsorgen er duftfri, og prøv å bruke det mest lunkne vannet som er mulig for dusjer og bad. Også, hold badet kort tid (tenk: under syv minutter), slik at dehydrering av huden minimeres.

5 kylling hud behandlinger

3. Keratoliske midler

Vi vil få legen til å oversette denne for deg: "Keratolytiske midler hjelper til med å fjerne keratin-eller skalaene som blokkerer folliklene, noe som fører til at støtene dannes," sier Austin. Produkter som inneholder melkesyre, urea og glyserin utfører alle denne funksjonen og kan brukes daglig for å forhindre og behandle tilstanden. Best ennå, de er super-milde, så dette er et flott alternativ hvis du har sensitiv hud som er lett irritert.

Prøve: Amlactin Fragrance-Free Moisturizing Body Lotion ($ 15, amazon.com)

5 kylling hud behandlinger

2. Glykolsyre og salicylsyre

Kjemiske eksfoliants som løfter døde hudceller opper BFF, og Austin heter salicylsyre og glykolsyre som spesielt effektive for å trene de tilstoppede folliklene. For den tykkere huden på kroppen din, anbefaler han en konsentrasjon på 10 prosent glykolsyre eller mer for raskt å se synlige resultater. Bare vær oppmerksom på dette: Du må være i samsvar med daglig søknad for å jage bumpene unna og opprettholde resultater, legger han til.

Prøve: Cane + Austin Face & Body Retexture Scrub ($ 42, caneandaustin.com); Paula's Choice motstår hud avslørende kroppsdelte med 10 prosent AHA ($ 27, beauty.com)

5 kylling hud behandlinger

1. Resept Retinoider

Du kan kanskje vite at et skript for reseptretinoid som Retin-A er en go-to behandling for akne, og Austin sier at vitamin A-derivatets evne til å øke celleomsetningen også gjør det mulig for yngre hud å komme opp raskere, slik at støtene flater ut. Bare husk at det endelige resultatet tar tålmodighet; Du må være på retinoid i flere uker før du er klar - men når du er, er det jevnt seiling!

Følg med på: