/ / 7 tips for å knuse neste Megaformer-treningsøkt

7 tips for å knuse neste Megaformer-treningsøkt

megaformer trening

Det er ingen å komme seg rundt: Megaformer i klasser som SLT, CHI50 og Studio MDR ser ut som en middelaldersk tortur.

Med en kombinasjon av muskel-quivering fjærer, remskiver og hengende stropper, er maskinen nøkkelen til Lagree Fitness Method utviklet av Sebastian Lagree, ifølge selskapets nettsted.

I et nøtteskall har Lagree Method treningsøktenPilates-inspirerte trekk som fokuserer på styrke. Disse klassene har fått et rykte i treningsverdenen som en av de mest krevende klassene i et hav av tannmalingsstudier. Ta det, CrossFit.

"Det er tøft, men det er bra," sier CheriByrd, eier av Chi50, et Lagree Fitnessstudio i Chicago. Prislappen for noen økter på disse maskinene kan også være torturøs. Hver Megaformer koster studioet rundt $ 10.000, noe som sannsynligvis er at studioene krever $ 35 til $ 40 i klassen.

</ P>

En video lagt ut av SLT Styrk? Lengde? Tone (@sltnyc) på

</ P>

Hvis du er som oss, forking over den slags pengerbetyr at du vil dominere de 50 minuttene med full kroppsresistensopplæring. Ingen forvirring spiser opp din dyrebare tid, ingen forlater noen muskler bak. Slik får du mest mulig ut av hvert minutt.

1. Husk 'Carriage' Vs 'Platform'
Et notat til nybegynnere: "Jeg forteller alltid nye mennesker at det eneste de trenger å huske er hvor vognen er og hvor plattformen er," sier Byrd. FYI: Plattformen er den stasjonære plassen på forsiden og baksiden av maskinen. Vognen er den tingen som glir mellom begge plattformene. Boom.

Megaformers har nummer trykt påvogner, så du vet hvor du skal legge hendene og føttene for hver bevegelse, og instruktørene er opplært til å snakke gjennom hver øvelse i detalj slik at du ikke trenger å slå opp. "Så lenge ørene dine er åpne, er du bra," sier Byrd.

2. Sadel opp i midten
De fleste studioer har ikke en instruktør som etterlignerbevegelsene på en maskin i fronten av klassen, så hvis du er nybegynner eller usikker på skjemaet ditt, unngå slutten av raden slik at du kan se naboene dine på begge sider. Enda bedre - be instruktøren å plante deg mellom to erfarne klassekamerater. (Klar for en seriøs trening? Sjekk ut Women's Health's Se bedre naken trenings-DVD.)

3. Sakte din rulle
Momentum er et skittent ord i Megaformer-verdenen. Hvert trekk skal gjøres i et svært lavt tempo, så du må omfavne den rystingen. «Sakte alt ned til minst fire teller,» sier Byrd. (Ja, det betyr at hvert eneste lunge skal vare fire sekunder eller lenger.) "Slik tenner vi alle de tregtrekkende muskelfibre og tar deg til poenget med muskelmasse, "sier hun.

4. Lag hurtige overganger
I motsetning til andre former for lavt innflytelse, gjør du detkan forvente å svette (tungt) i en Megaformer-klasse. "Kardioelementet kommer inn i spill når du overgår raskt fra ett trekk til det neste," sier hun. "Prøv ikke å hvile, så din puls holder opp i hele 50 minutter."

5. Gå for ekstra kreditt
Denne klassen fungerer fordi det er ganske myeumulig å jukse, og det er lett å øke intensiteten. Løfter hendene dine opp i luften for å teste balansen din, legge til en annen vår, eller senke dine bevegelser til en fem eller seks telle kan hjelpe rampe opp brenningen.

</ P>

Et bilde lagt ut av Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) på

</ P>
Følg med på: