/ / Disse personlige bildene viser hva det egentlig er å leve med alvorlig psoriasis

Disse personlige bildene viser hva det egentlig er å leve med alvorlig psoriasis

kvinne med psoriasis

Alle som noensinne har hatt en dårlig huddag (les: vi alle) vet at det kan være en stor selvtillitskiller. Men sliter daglig med effekten av psoriasis? Det er et helt annet nivå av stress.

Den svekkende autoimmune sykdommen forårsaker kløende,flakete hud - og det er ikke alt. Ofte opplever personer med psoriasis ledsmerter og stivhet, og de har også høyere risiko for å utvikle type 2 diabetes, høyt blodtrykk og til og med hjertesykdom.

Skuespillerinne Ciena Rae Nelson tok til Instagram for å dele noen sårbare selfies, som fremhever virkeligheten av å leve med denne tilstanden.

"Hudforholdene er ikke kosmetiske problemer," sa hunskriver i ett av innleggene hennes. "De forårsaker fysisk smerte og lidelse og ofte en følelse av å være fanget i din egen kropp, på toppen av den sosiale angst mange mennesker står overfor på grunn av dem."

</ P>

Dette er meg 2 år siden like før jeg dro tilsykehus for alvorlig dehydrering og feber. Hudforholdene er ikke kosmetiske problemer. De forårsaker fysisk smerte og lidelse og ofte en følelse av å være fanget i din egen kropp, på toppen av den sosiale angsten mange mennesker står overfor på grunn av dem. Jeg kjemper personlig med søvnløshet på grunn av konstant, utbredt kløe som føles mer som at jeg blir stengt eller bitt da jeg er "kløende". Noen ganger er det helt uutholdelig, og jeg må gå på et rolig sted i tankene mine for å meditere og puste til det minker, men det går aldri helt bort. Hydrat. Få nok søvn. Spis sunn mat. Nourish ditt største organ, og alle de andre mens du er på den. #psoriasisawareness #psoriasis #benice @carideenglish

Et bilde lagt ut av Ciena Rae Nelson (@cienaraenelson) på

</ P>

Ciena sier at et fullt ansikt med sminke ikke gjør detalltid skjul smerten under. For å vise dette, delte hun to bilder side ved side, begge etter at hun hadde brukt sminke. I det første bildet er det vanskelig å fortelle at det skjer noe. Men i det andre, Ciena oppmetningen av bildet ved hjelp av et filter slik at de sint røde flekkene på ansiktet blir tydeligere.

</ P>

#psoriasis Hva det ser ut til venstre etterJeg har dekket det med sminke VS. hvordan føles det til høyre Alt i begge bildene er det som virkelig var der, den eneste forskjellen er at til høyre har jeg oppetatt metningen og strukturen. De fleste så til venstre i person og la ikke merke til mye, men tørre flekker her og der, og la ikke merke til det som virkelig var under. #psoriaticarthritis er en #invisibleillness og noen ganger er det også psoriasis (kronisk kløe og kronisk tretthet). Ikke alt er så ille som det ser ut og noen ganger er det faktisk mye verre. #eczema #psoriasisawareness #psoriasisproblems #skin #spotty @carideeenglish #autoimmunedisease

Et bilde lagt ut av Ciena Rae Nelson (@cienaraenelson) på

</ P>
Følg med på: